INFO Servis

Glasajte za ŽPG „Melizmi“ na muzičkom konkursu „Široko“

Ženska pevačka grupa „Melizmi“ iz našeg grada jedan je od učesnika nagradnog muzičkog konkursa „Široko“, koji je raspisala kompanija „Neoplanta“. Glasa se na jutjub kanalu „Široko“ do nedelje, 2. avgusta. Spisak dobitnika vrednih novčanih nagrada biće objavljen 7. avgusta.

Kompanija Neoplanta raspisala je konkurs „Široko“, sa ciljem da muzičarima pruži podršku u razvoju njihove karijere i kreativnosti. Učesnici konkursa imali su zadatak da snime svoju verziju pesme „Široko“, koju u originalu izvodi sastav „Apsolutno romantično“, i koja je zaštitni znak brenda Neoplanta Delikates. Tri najbolje rangirana izvođača osvajaju novčane nagrade u vrednosti od 1 000, 700 i 500 evra. Dobitnik prve nagrade, pored navedenog novčanog iznosa, dobija i mogućnost gostovanja na jednoj od televizija sa nacionalnom frekvencijom.

Za naše sugrađanke možete glasati ovde tako što ćete klikom na prst okrenut nagore označiti da vam se sviđa video. Broj sviđanja na jutjub kanalu biće pretvoren u ocenu, osim koje će o dobitnicima odlučivati i mišljenje izborne komisije, koja će pre svega vrednovati kreativnost i originalnost.

Pratite nas FB
error: Content is protected !!