INFO Servis, Sport

Fudbal: ŽAK remizirao sa ’’Krajinom’’, mokrinski ’’Delija’’ nadigrao ’’Rusandu’’

Fudbaleri ŽAK-a odigrali su nerešeno na Vašarištu utakmicu 17. kola Vojvođanske fudbalske lige – istok protiv ’’Krajine’’ iz Krajišnika. Železničari su utakmicu završili 1:1, a strelac za domaći tim bio je iskusni Ognjen Maleš, inače pojačanje na polusezoni iz novomiloševačke ’’Vojvodine’’. U narednom, 18. kolu Vojvođanske fudbalske lige – istok, fudbaleri ŽAK-a gostovaće poslednjeplasiranoj ekipi ’’Proleter’’ u Banatskom Karlovcu.

Odigrane su i utakmice 17. kola Područne fudbalske lige – Zrenjanin. Mokrinski ’’Delija’’ ostvario je veliku pobedu nad melenačkom ’’Rusandom’’ sa 3:1, iako je na poluvremenu gubio sa 1:0. Fudbaleri ruskoselske ’’Crvene zvezde’’ na svom terenu su odigrali bez golova sa ’’Borcem’’ iz Aleksandrova. Nakovački ’’Polet’’ pretrpeo je poraz u Banatskom Despotovcu sa 6:1 od ekipe ’’Mladosti’’.

Narednog vikendaMokrinčani putuju u Novo Miloševo, Nakovčani dočekuju ’’Crvenu zvezdu’’ iz Vojvoda Stepe, a Ruskoselci putuju u Jašu Tomić na utakmicu protiv ’’Radničkog 1911’’.

 

Pratite nas FB
error: Content is protected !!