INFO Servis, Sport

Fudbal: ŽAK i “Kozara“ slavili, poraz OFK “Kikinde 1909“

Na Gradskom stadionu fudbaleri OFK ’’Kikinde 1909’’ pretrpeli su poraz od ekipe “Vojvodina 1928“ sa 4:1 i tako se ponovo našli u problemu s obzirom na to da su tek iznad opasne zone. Utakmica 22. kola Vojvođanske fudbalske lige – istok pripala je gostujućim igračima koji su došli sa namerom da uzmu našim fudbalerima sve bodove. Gol za kikindski ekipu postigao je Danilo Vukobrat.

Fudbaleri ŽAK-a ostvarili su vrlo važnu pobedu na gostovanju u Novom Bečeju. Železničari su sa 1:0, golom iskusnog Ognjena Maleša, savladali protivnike i tako načinili korak dalje od ekipa koje pretenduju da ispadnu. S druge strane, važnu i novu pobedu ostvarili su i fudbaleri “Kozare“, koji su Banatskom Velikom Selu pobedili “Proleter“ iz Banatskog Karlovca sa 7:2. Tri gola dao je Dejan Ivanović, a po jedan Milan Misić, Marko Zečević, Stevan Zeljković i Milan Bunić.

Sledećeg vikenda ekipa “Kozare“ ide u Belu Crkvu na utakmicu protiv BAK-a, putuju i fudbaleri OFK ’’Kikinde 1909’’ na megdan ’’Jedinstvu’’ u Banatskom Karađorđevu, dok ŽAK dočekuje dočekuje na Vašarištu “Begej’’ iz Žitišta.

Pratite nas FB