INFO Servis, Sport

Fudbal: Dominacija bašaidske “Vojvodine“

Fudbaleri “Vojvodine“ iz Bašaida nastavili su sa nizom pobeda u Međuopštinskoj fudbalskoj ligi Kikinda-Žitište. Bašaici su ovoga puta savladali ekipu “Terekveša“ iz Hetina sa ubedljivih 7:0. Strelci za domaće bili su Zavišin i Radojev koji su se po dva puta upisali u listu strelaca, dok su po jednom precizni bili Popov, Vincan i Jovanović. Ekipa iz Bašaida zauzima prvu poziciju na tabeli sa 10 pobeda i jednom nerešenom utakmicom.

Ekipa “Napretka“ je u Banatskoj Topoli savladala sa 5:0 “Begu“ iz Novog Itebeja. U narednom kolu, odigraće se derbi u Bočaru gde će domaće “Jedinstvo“ ugostiti “Vojvodinu“, dok će fudbaleri “Napretka“ u Među na utakmicu protiv “Proletera“.

Proteklog vikenda odigrane su i utakmice 21. kola Područne fudbalske lige – Zrenjanin. Mokrinski “Delija“ slavio je na gostovanju u Kumanu protiv “2. oktobra“ sa 3:1, ruskoselska “Crvena zvezda“ pobedila je na svom terenu sa 3:1 ekipu “Omladinca“ iz Botoša, dok je nakovački “Polet“ poražen sa 3:0 od “Borca“ u Aleksandrovu. Narednog vikenda Mokrinčani dočekuju “Mladost“ iz Banatskog Despotovca, Nakovčani dočekuju “Radnički 1911“ iz Jaše Tomića, dok Ruskoselci putuju u Mužlju na utakmicu protiv “Lehela“.

(Autor fotografija: Goran Birimac)

Pratite nas FB
error: Content is protected !!