INFO Servis, Sport

Dobre ekipe pobeđuju i kada loše igraju: Odbojkaši “Kikinde“ savladali “Mladost“

Odbojkaši “Kikinde“ ostvarili su novu pobedu u Drugoj saveznoj ligi. Kikinđani su u hali Sportskog centra “Jezero“ slavili nad ekipom “Mladosti“ iz Bačkog Petrovca sa 3:1 u setovima u utakmici 18. kola tekućeg prvenstva. Prvi set pripao je našim odbojkašima sa 26:24. U druom setu slavili su gosti sa 25:23.

Nakon prilično loše igre kikindskih odbojkaša, prelomni trenutak desio se u trećem setu koji im je pripao sa 25:20, da bi nakon toga mnogo lakše savladali goste iz Bačkog Petrovca u četvrtom setu sa 25:17.

-Dobre ekipe pobeđuju i kada loše igraju. A mi smo danas odigrali loše protiv ekipe, koju smo očigledno potcenili i mislili smo da ćemo vrlo lako završti posao. Međutim, bilo je prilično teško. Prvi set smo dobili tesno, a drugi smo izgubili. Tada smo videli da nema nazad i da moramo da počnemo da igramo onako kako i znamo. To se i desilo polovinom trećeg seta, kada je konačno proradio prijem i servis, a nakon toga sve je išlo mnogo lakše. I to se dešava, sve je to sastavni deo sporta, pa idemo dalje i spremamo se za narednu utakmicu – kaže trener “Kikinde, Milan Radosavčev.

Naredne nedelje odbojkaši “Kikinde“ putuju u Novi Sad na utakmicu 19. kola Druge savezne lige gde ih dočekuje ekipa “Dunav volej“.

Foto: Goran Birimac

Pratite nas FB
error: Content is protected !!