INFO Servis

Dečji rok bend „Roj“ traži pevača ili pevačicu

Nedavno osnovani dečji rokenrol bend „Roj“ traži pevača ili pevačicu iz Kikinde i okoline. Dobrodošla su sva deca, starosti do 15 godina, koja vole da pevaju. 

Inicijativa za osnivanje benda „Roj“ potekla je od proslavljenog gajdaša Milana Vašalića iz Banatskog Velikog Sela, čiji je jedanaestogodišnji sin Vid nasledio od oca ljubav prema muzici:

Vid svira bubnjeve, a njegovi par godina stariji drugari Stefan i Vasilije gitaru i bas. Predložio sam da osnuju rok bend, što je oduševilo i decu i njihove roditelje. Najvažnije je da se druže, da u svom ovom haosu ispune vreme na lep način i nađu sadržaj koji ih oplemenjuje. Na taj način usrećiće i sebe i ljude za koje budu svirali – kaže Milan Vašalić za naš radio. 

Bendu sada nedostaje samo pevač, a prema rečima našeg sagovornika može da se javi ko god želi, devojčice i dečaci do 15 godina:

Najvažnije je da se ne stide, samo neka se slobodno jave. Svi mi volimo da pevamo, neko u kupatilu, a neko u dezodorans. Mnogo talenata je ostalo skriveno, samo zato što su se plašili to da pokažu. Svi umete da pevate, ne dajte da vas lažu. Javite se, suština je da deca zajedno provode vreme, zbog situacije se ovaj raspust odužio, niko nigde ne putuje, a kroz ovakve aktivnosti vršnajci će deliti zdrave i lepe vibracije – objašnjava Vašalić.

Zainteresovana deca i roditelji mogu da se jave Milanu Vašaliću na broj: 064/541 37 89. 

Izdvojena slika: Fejsbuk privatna arhiva

Pratite nas FB
error: Content is protected !!