INFO Servis

Danilo Stankić održao baletski koncert

U prepunoj sali Narodnog pozorišta u Kikindi Danilo Stankić je u četvrtak uveče održao baletski koncert pod nazivom „Put duše“, inspirisan njegovom životnom pričom. 

Dvadesetjednogodišnji Danilo Stankić je posle završene kikindske Gimnazije upisao baletsku školu u Novom Sadu i nastavio usavršavanje u Hrvatskoj. Sinoć je ovaj mladi Kikinđanin mnogobrojnoj publici u svom rodnom gradu ispričao svoju životnu priču kroz baletski performans i video spotove.

Bilo je malo napeto, s obzirom na to da smo koncert pravili svega deset dana i da prvi put radim sve sam. Na kraju je ipak sve ispalo kako treba i ja sam veoma zadovoljan. Ako ovo izazove veliko interesovanje ja ću vrlo rado napraviti još koncerata jer volim ovo da radim i želeo bih ceo život da se bavim ovim poslom – rekao je Stankić.

 

U realizaciji ovog projekta Danilu su pomogli prijatelji, koleginice balerine i mladi glumci Dečjeg pozorišta „Lane“. U sinoćnom koncertu učestvovale su i najmlađe balerine kikindske Baletske škole.

Danilo Stankić se nakon završenog baletskog usavršavanja u Zagrebu sada seli u Dubrovnik gde će nastaviti da se bavi glumom, pevanjem i plesom.

Pratite nas FB
error: Content is protected !!