INFO Servis

CSU dobio priznanje za doprinos u promociji nauke

Na jučerašnjoj svečanosti, održanoj u Centru za promociju nauke u Beogradu, kikindski Centar za stručno usavršavanje dobio je priznanje za doprinos promociji nauke, kroz aktivnosti realizovane u Naučnom klubu. 

Naučni klub u Centru za stručno usavršavanje osnovan je pre tri godine. U njegovom sastavu nalazi se i „Vrt znanja“, u kojem se nalazi 15 eksponata. Krajem septembra, Kikinda je bila jedan od 14 gradova u našoj zemlji u kojima je održana „Noć istarživača“. Za doprinos i učešće u ovoj manifestaciji koja promoviše nauku, kikindskom Centru je juče uručeno priznanje:

Zahvalio bih svim zaposlenim u Centru za stručno usavršavanje i svim nastavnicima koji su zbog rada i zalaganja zaslužni za ovo prizanje. I u narednom periodu ćemo nastojati da propagiramo nauku i da je približimo svim sugrađanima – kaže direktor CSU, Dejan Karanović.  

Naš sagovornik najavljuje da će početkom naredne godine biti održan besplatan Dečji naučni kamp:

Kamp će biti održan od 15. do 19. januara, a biće namenjen učenicima nižih razreda osnovnih škola, koji će imati priliku da vide i nauče mnogo toga. Nadamo se velikom odzivu dece. Kamp će biti realizovan u saradnji sa Centrom za promociju nauke – kaže Karanović. 

 

Pratite nas FB
error: Content is protected !!