INFO Servis, Sport

Bronza za Jelenu Santo: Kikindske kuglašice nastupaju na Državnom prvenstvu

Kuglašica SU “Kika 0230“, Jelena Santo, osvojila je bronzu na Prvenstvu Vojvodine koje je održano u Staroj Moravici.

Jelena je sa 551 čunjom prošla na državno takmičenje, a tamo će joj društvo praviti saigračice kikindske ekipe Jasmina Draganov, koja je imala 527 čunjeva, kao i Snežana Šibul sa 529 čunjeva. Prva rezerva biće im Nada Komanov.  

Veoma smo ponosne na našu Jelenu koja je Kikindi posle mnogo vremena donela medalju sa Prvenstva Vojvodine, tako da smo zaista srećni, što ćemo se takmičiti na državnom prvenstvu. Ponosno mogu da kažem da posle dugo godina imamo tri kuglašice na državnom prvenstvu i to je nešto što nam mnogo znači. Mi nastavljamo da se pripremamo i da dajemo sve od sebe kako bi pružili maksimum u kuglani i tako ponovo obradovale naše navijače i sve one koji nas podržavaju – istakla je nakon prvenstva u Staroj Moravici, kuglašica “Kike 0230“, Nada Komanov.

Kikinđanke se polako pripremaju za utakmicu koja ih očekuje u Novom Sadu. Naime, kuglašice SU “Kika 0230“ u nedelju, 11. apila, gostuju “Radničkom“ na Spensu u okviru 11. kola Prve lige Srbije grupa Vojvodina. To će ujedno biti derbi kola. Kikinđanke osokoljene najnovijim podvigom na Prvenstvu Vojvodine, očekuju tešku borbu na tuđem terenu, ali obećavaju maksimalno zalaganje i veliki trud.

Pratite nas FB
error: Content is protected !!