INFO Servis, Sport

“Bemix Trebinje“ osvajač Noćnog turnira “Kikinda 2019“

Ekipa ’’Bemix Trebinje’’ osvajač je Noćnog turnira u malom fubalu ’’Kikinda 2019’’ koji se na spektakularan način završio u dvorištu Gimnazije “Dušan Vasiljev“ posle 17 fudbalskih večeri. Trebinjci su savladali u finalu ekipu “Lampone Meridian“ iz Novog Sada na penale sa 4:3 nakon što je utakmica završena 1:1. Pobednicima je pripao pehar i nagrada od 250.000 dinara koju im je uručio gradonačelnik Kikinde, Pavle Markov. Gradonačelnik je uručio 70.000 dinara drugoplasiranoj ekipi, dok je osvajačima bronze, ekipi “Autoservis Jovin“ uručio 30.000 dinara.

 

Akoš Barna, direktor kompanije “Tisza Automotive“ u Senti uručio je Darku Milanoviću iz pobedničke ekipe priznanje za najboljeg golmana i ujedno najboljeg igrača na turniru. Jelena Bakić, predsednica Sportskog saveza Kikinde nagradila je najboljeg strelca Mileta Šarenca iz zrenjaninske ekipe “Autoservis Jovin“ i uručila Đorđu Čeleketiću iz tima “Hamburgerija Naum“ priznanje za najbolji potez na turniru:

-Ovo je bilo predivno veče koje ćemo dugo pamtiti. Prvi put smo u Kikindi i odmah smo osvojili turnir, koji je zaista jedan od najboljih u Vojvodini sa sjajnom atmosferom i vrlo dobrim klubovima koji su se takmičili. Mi ćemo učiniti sve da i sledeće godine dođemo u Kikindu i ponovo se takmičimo – izjavio je Milanović.

Gradonačelnik Kikinde, Pavle Markov, istakao je da je Grad Kikinda kao glavni pokrovitelj ove sportske manifestacije uspela da privuče veliki broj gledalaca i da je to samo dokaz da su sportska dešavanja u gradu tokom leta vrlo popularna i najavio i dalju podršku:

Svako veče turnir je bio veoma lepo posećen, raduje me što je bilo puno dece jer samo uz naše mališane sve ovo ima smisla jer smo ih ovako doveli na sportske terene tokom raspusta što je jako važno. Ove godine nijedna ekipa iz Kikinde nije učestovala u završnici turnira, ali ovo je sada postao međunarodni turnir sa vrlo kvalitetnim ekipama, ali se ja ipak nadam da će sledeće godine naša ekipa pokazati da može da se i te kako meri sa gostima iz drugih gradova – napomenuo je Markov.

(Autor fotografija: Čedomir Vujanić)

Pratite nas FB
error: Content is protected !!