INFO Servis, Sport

Bašaidska “Vojvodina“ šampion Međuopštinske lige Žitište – Nova Crnja

Fudbalski klub “Vojvodina“ iz Bašaida novi je šampion Međuopštinske fudbalske lige Žitište – Nova Crnja. Odlukom Fudbalskog saveza Srbije da se lige zaključe sa 15. martom 2020. godine i neće se nastaviti, odlučeno je da se timovi koji su se nalazili na prvom mestu tabele direktno plasiraju u viši stepen takmičenja:

– Plasman u viši stepen takmičenja je na početku sezone u našem klubu bio cilj. Sa jedne strane, ostaće žal za neodigranim prolećnim delom jer smo ekipu pojačali i definisali, samim tim pripremali smo se za Područnu ligu, kolju naš klub zaslužuje po mnogo čemu. Zahvalili bi svim igračima, ljudima iz uprave, ljudima koji nesebično pomažu da sve funkcioniše u najboljem redu – navode u bašaidskom klubu.

Bašaidska “Vojvodina“ izrazila je zahvalnost predsedniku Mesne zajednice, koji je, kako kažu, motor i pokretač u klubu, svim simpatizerima, odnosno svim meštanima u selu:

Samo da podsetimo da ovde priča nije završena, sada treba da se dobro organizujemo i još bolje sagledamo situaciju, kako bi se učvrstili, odnosno da probamo da se održimo u Područnoj fudbalskoj ligi.

U klubu smatraju da zajednički to mogu uz pomoć svih koji žele dobrom bašaidskom klubu.

Pratite nas FB
error: Content is protected !!