INFO Servis

Asfaltirana Jugovićeva ulica

Radovi na uređenju Jugovićeve ulice privode se kraju. Ova važna ulica prvog rejona u našem gradu rekonstruisana je na dužini od 750 metara, a sredstva za radove u iznosu od 12,6 miliona dinara izdvojila je lokalna samouprava.

Prema rečima stanovnika ovog dela grada, Jugovićeva je jedna od prvih ulica u našem gradu koje su asfaltirane:

Dobro pamtim stari asfalt, koji je bio dotrajao. Ulica je zbog mnogo rupa i oštećenja postala nemoguća za korišćenje, tako da je nov asfalt dobro došao. Zahvaljujem gradskoj vlasti što je izdvojila sredstva da asfaltira našu ulicu, i nadam se da je ovo samo početak akcije, jer su novi afalti i putevi neophodni kako bi se povećao kvalitet života ljudi – kaže Nenad Linjački.

Radove je danas obišao i gradonačelnik Pavle Markov, koji je rekao da lokalna samouprava po planu prioriteta rekonstruiše ulice  koje su u najlošijem stanju:

-Obećali smo da ćemo u ovoj godini izršiti rekonstrukciju Jugovićeve ulice, i ovih dana privodimo radove kraju. Radi se o važnoj ulici koja vodi ka Gradskoj deponiji, i koja je bila u veoma lošem stanju. Ujedno je urađen i deo kišne kanalizacije, kako se ne bi sakupljala voda. Važno je da konstantno završavamo ovakve projekte, koji utiču na život građana – rekao je Markov.

 

 

Pratite nas FB