INFO Servis

Akcija prikupljanja kabastog otpada u Ruskom Selu od 17. do 24. septembra

Akcija prikupljanja kabastog otpada u okolnim selima, koju organizuju kompanija FCC doo Kikinda i Sekretarijat za zaštitu životne sredine, počela je u ponedeljak i trajaće do 30. novembra. Od 17.  do 24. septembra kontejneri će biti postavljeni u Ruskom Selu. 

Od ponedeljka, 17. do srede, 19. septembra kontejneri će biti postavljeni na sledećim lokacijama u Ruskom Selu: ugao Stevice Jovanovića i Žarka Zrenjanina, ugao Solunskih dobrovoljaca i Žarka Zrenjanina, ugao Braće Domazet i Njegoševe, i u ulici Braće Opsenice (kod Vetreinarske stanice). 

Od srede, 19. do petka, 21. septembra prikupljanje će se vršiti na ovim mestima: ugao ulice Feješ Klare i Vojvode Knićanina, ugao Đure Jakšića i Dože Đerđa, ulica petefi Šandora (kod katoličkog groblja) i ugao ulica Mladena Sotjanovića i Vojvode Knićanina. 

Od petka, do ponedeljka, 24. septembra kontejneri će biti postavljeni na sledećim mestima: ugao Bratstva jedinstva i Feješ Klare, ulica Bratstva jedinstva (prekoputa škole), ugao Kikindske i Banatske, i Banatska ulica (kod Ciglane). 

Više informacija možete dobiti pozivom Info centra na broj: 0800 111 666

 

Pratite nas FB
error: Content is protected !!