INFO Servis

3. Sednica Skupštine grada Kikinde: Novi v.d. direktora JP “Kikinda“ Nino Žuvela

Na 3. Sednici Skupštine grada Kikinde, između ostalog, imenovan je novi vršilac dužnosti direktora Javnog preduzeća “Kikinda“. Na Sednici je doneto rešenje o prestanku mandata dosadašnjeg direktora Danila Furundžića, a njega je zamenio Nino Žuvela, diplomirani ekonomista. Od 2009. godine radio je kao komercijalista, potom u kompaniji AD “Toza Marković“, radio je u kompaniji “Gorenje“, da bi potom prešao u ZU “Apoteke“ Kikinda. Na mesto direktora došao je iz JKP “8. avgust“ u Srpskoj Crnji gde je radio kao rukovodilac:

-Predlog je stigao od Gradskog veća, ali je ovo bio i moj lični predlog. Nino Žuvela je odgovoran, marljiv, predan poslu i mislim da će biti veoma dobar izbor direktora u JP “Kikinda“ – istakao je gradonačelnik Kikinde, Nikola Lukač.

 

Na Sednici je doneto rešenje o obrazovanju i imenovanju stalnih radnih tela – 15 odbora Skupštine grada Kikinde.  Doneta je i odluka o obrazovanju i imenovanju Saveta za zdravlje Grada Kikinde.

Pored toga, donet je godišnji program zaštite uređenja i korišćenja poljoprivrednog zemljišta za 2020. godinu. Usvojena je odluka o konsolidovanom završnom gradskom računu budžeta Kikinde za 2019. godinu, a doneta je i odluka o angažovanju revizora za obavljanje eksterne revizije završnog računa gradskog budžeta za proteklu godinu.  Takođe, razmatrani su izveštaji o poslovanju JP “Autoprevoz“, JP “Toplana“, kao i JP “Kikinda“.

Pratite nas FB
error: Content is protected !!