Gradski Info

INFO GRAD KIKINDA, 9. novembar

Danas je subota, 9. novembar

Dan primirja u Prvom svetskom ratu:

U ponedeljak, 11. novembra obeležava se Dan primirja u Prvom svetskom ratu. Prema Zakonu o državnim i drugim praznicima u Srbiji, ovaj dan je neradan. 

FCC:

Kompanija FCC doo Kikinda obaveštava građane da će u ponedeljak, 11. novembra, kada se obeležava Dan primirja u Prvom svetskom ratu, raditi po redovnom rasporedu i programu sakupljanja komunalnog otpada na teritoriji našeg grada. 

JP „Kikinda“:

JP “Kikinda” obaveštava korisnike svojih usluga da u ponedelјak, 11. novembra, kada se obeležava Dan primirja u Prvom svetskom ratu, Služba parkinga neće kontrolisati i naplaćivati parkiranje u zoniranim delovima grada. Redovna naplata parkinga nastaviće se u utorak, 12. novembra od 7 časova. Službe vodovoda i kanalizacije dežuraće tokom praznika, a za sve informacije i eventualne kvarove dostupni su brojevi pozivnog centra: 062/88-44-891 i 062/ 88-44-888. 

Narodni muzej:

Narodni muzej danas realizuje treće, ujedno i poslednje, stručno tumačenje retrospektivne izložbe Milana Konjovića. Izložbu tumači Jelena Ciganović, kustos istoričar umetnosti, a početak je u 18 sati. 

Dečje pozorište „Lane“:

Na repertoaru Dečjeg pozorišta „Lane“ u nedelju, 10. novembra biće  predstava „Crvenkapa“. Početak je u 17 časova. 

Sport:

U okviru 13. kola Vojvođanske lige Istok, „Kikinda 1909“ danas igra u Plandištu protiv „Sloge“, a „Sloboda“ u Novim Kozarcima dočekuje „Proleter“ iz Banatskog Karlovca. U nedelju, 10. novembra ŽAK će u Čenti igrati protiv „Banata“.U Srpskoj ligi Vojvodina, „Kozara“ danas u Velikom Selu dočekuje „Radnički 1912″ iz Sombora. Sve utakmice počinju u 13 sati. 

Rukometaši “Kikinde Grindeks“ večeras u hali Sportskog centra “Jezero“ dočekuju ekipu “Šamot 65“ iz Aranđelovca. Početak utakmice je u 18 sati. 

Vreme:

Promenjivo oblačno, sa kišom u popodnevnim satima. Najviša temperatura biće 20 stepeni. 

Bioprognoza:

Uticaj vremenskih prilika neće prijati hroničnim bolesnicima, pa im se preporučuje da smanje fizičke napore i poslušaju savete lekara. Meteoropatske reakcije u vidu glavobolјe, zamaranja i nervoze moguće su kod svih osetlјivih osoba.

Pratite nas FB
error: Content is protected !!