Gradski Info

INFO GRAD KIKINDA, 7. septembar

Danas je petak, 7. septembar

Hitna služba:

Urgentne ekipe za hitnu medicinsku pomoć Kikinda u toku jučerašnjeg dana intervenisale su 49 puta, 35 intervencija je bilo na poziv pacijenata, dok je u ambulanti obavljeno 14  pregleda.

Policijska uprava:

U toku jučerašnjeg dana na teritoriji Severnobanatskog okruga registrovana je jedna saobraćajna nezgoda u Kikindi, u kojoj je jedno lice zadobilo lake telesne povrede.

JP „Kikinda“:

Zbog izvođenja planskih radova na vodovodnoj mreži danas će do 17 časova bez vode ostati stanari Kumanovske ulice, od Laze Kostića do Dimitrija Tucovića. 

XII Mamutfest:

Tradicionalna muzejska manifestacija za decu i porodicu „Mamutfest“ biće održana dvanaestu godinu zaredom danas i sutra u Narodnom muzeju u Kikindi. 

Turnir u mini odbojci „Street volleyball„:

U okviru „Turnira kroz Vojvodinu“ Muški odbojkaški klub “Kikinda“ u subotu, 8. septembra na gradskom trgu organizuje drugi po redu turnir u mini odbojci „Street volleyball“ . Početak je u 9 časova. 

Turnir u sedećoj odbojci „Kup Kikinde 2018“

Deveti međunarodni turnir u sedećoj odbojci „Kup Kikinde 2018“ biće održan u subotu, 8. septembra u hali Sportskog centra „Jezero“. Takmičenje organizuje Odbojkaški klub invalida „Feniks“ iz Kikinde. Svečano otvaranje uz prisustvo specijalnih gostiju  zakazano je za 10 sati, a početak prvih utakmica je u 10:30. 

Upis u školu baleta:

Novosadska Osnovna baletska škola, izdvojeno odeljenje u Kikindi, do kraja septembra upisuje nove učenike uzrasta od trećeg do petog razreda osnovne škole. Telefon za informacije je 061/ 281 41 41.

Upis u školu odbojke:

Odbojkaški klub „KI 0230“ upisuje devojčice starije od 6 godina u Školu i Školicu odbojke. 

Treniranjem u klubu „KI 0230“ deovjčice stiču nezaboravno iskustvo, druže se i svakodnevno upražnjavaju fizičku aktivnost. Telefon za sve informacije je:  063 500 956 .

Vreme:

Danas sunčano i toplo. Maksimalna temperatura u Kikindi 27 stepeni.

Pratite nas FB
error: Content is protected !!