Gradski Info

INFO GRAD KIKINDA, 7. novembar

Danas je sreda, 7. novembar

 

Hitna služba:

Urgentne ekipe za hitnu medicinsku pomoć Kikinda u toku jučerašnjeg dana intervenisale su 27 puta, 17 intervencija je bilo na poziv pacijenta, dok je u ambulanti pomoć zatražilo 10 pacijenata. 

Radosne vesti:

U toku jučerašnjeg dana u Kikindi je rođen jedan dečak.

Isplata penzije:

Juče je počela isplata vojnih i poljoprivrednih penzija za oktobar mesec ove godine.

Jesenja akcija sakupljanja kabastog otpada:

U okviru jesenje akcije sakupljanja kabastog otpada, koju organizuju kompanija FCC doo Kikinda i Sekretarijat za zaštitu životne sredine, poljoprivredu i ruralni razvoj, kontejneri za prikupljanje krupnog otpada će do 12. novembra biti postavljeni u Mokrinu.

Crveni krst Kikinda:

Juče je u prostorijama Crvenog krsta u Kikindi održana akcija dobrovoljnog davanja krvi, kojoj se odazvalo 68 Kikinđana, od kojih dvoje nije moglo da daruje dragocenu tečnost iz medicinskih razloga. 

Narodni muzej:

Interaktivna predstava i instalacija inspirasana plesom, namenjene deci uzrasta od 3 do 7 godina, biće realizovane u Narodnom muzeju u Kikindi u subotu, 17. novembra. Učešće je besplatno, a potrebno je da se zainteresovani unapred prijave na pedagoskanmk@gmail.com ili na brojeve telefona: 421-239 i 422-500.

Sport:

Takmičarke Plivačkog kluba „Velika Kikinda“ nastupile su proteklog vikenda na međunarodnom mitingu „Gran pri kup Zrenjanin“, i osvojile jednu zlatnu i jednu srebrnu medalju. 

Vreme:

Danas sunčano, maksimalna temperatura 19 stepeni.

Pratite nas FB
error: Content is protected !!