Gradski Info

INFO GRAD KIKINDA, 6. septembar

Danas je četvrtak, 6. septembar

 

Hitna služba:

Urgentne ekipe za hitnu medicinsku pomoć Kikinda u toku jučerašnjeg dana intervenisale su 27 puta, 15 intervencija je bilo na poziv pacijenata, dok je u ambulanti obavljeno 13 pregleda.

Policijska uprava:

U toku jučerašnjeg dana na teritoriji Severnobanatskog okruga registrovana je jedna saobraćajna nezgoda u Čoki, u kojoj je jedno lice zadobilo lake telesne povrede.

Porođajno odeljenje:

Na Porođajnom odeljenju kikindske bolnice juče su rođene tri bebe ( Tri dečaka)

„Izađi mi na teglu“:

Pobednik kvalifikacionog takmičenja „Izađi mi na teglu“ održanog  juče u Kikindi je ekipa “ Sunčana jesen“ Udruženje penzionera Kikinde.

Pobednici su kao nagradu osvojili šporet „Smederevac“, a 13. oktobra u Beogradu takmičiće se u finalu sa još 29 pobednika iz drugih gradova. 

XII Mamutfest:

Tradicionalna muzejska manifestacija za decu i porodicu „Mamutfest“ biće održana dvanaestu godinu zaredom u petak, 7. i u subotu, 8. septembra u Narodnom muzeju u Kikindi. 

Elektrovojvodina:

Danas i sutra zbog planiranih radova na električnoj mreži, bez električne energije ostaće korisnici u širem delu grada Kikinde. Isključenje će se realizovati u vremenskom periodu od 8 do 10 i 10,30 do 12,30.

Otvoren konkurs za dodelu bespovratnih sredstava za rešavanje stambenih problema porodicama u Vojvodini

Pokrajinski sekretarijat za socijalnu politiku, demografiju i ravnopravnost polova raspisao je konkurs za dodelu bespovratnih sredstava za rešavanje stambenih problema porodicama u Vojvodini, u kojima se počev od 1. januara ove godine rodi treće ili četvrto dete.
Pravo da konkurišu imaju bračne i vanbračne zajednice. Najveći iznos koji će moći da dobiju za kupovinu nekretnina ili za adaptaciju i rekonstrukciju postojećih stanova i kuća biće milion i 200 hiljada dinara. Reč je o još jednoj pronatalitetnoj meri pokrajinske vlade za koju je obezbeđeno 63 miliona dinara.
Konkurs ostaje otvoren u narednih 45 dana, a više informacija o potrebnoj dokumentaciji moguće je naći u Pokrajinskom sekretarijatu za socijalnu politiku, demografiju i ravnopravnost polova, ili na njihovom sajtu.

Upis u školu odbojke:

Odbojkaški klub „KI 0230“ upisuje devojčice starije do 6 godina u Školu i Školicu odbojke. 

Treniranjem u klubu „KI 0230“ deovjčice stiču nezaboravno iskustvo, druže se i svakodnevno upražnjavaju fizičku aktivnost.

Telefon za sve informacije je:  063 500 956 

Vreme:

Narednih dana prijatnije temperature uz sunčane intervale.

Pratite nas FB
error: Content is protected !!