Gradski Info

INFO GRAD KIKINDA, 6. novembar

Danas je utorak, 6. novembar

 

Hitna služba:

Urgentne ekipe za hitnu medicinsku pomoć Kikinda u toku jučerašnjeg dana intervenisale su 37 puta, 23 intervencije je bilo na poziv pacijenta, dok je u ambulanti pomoć zatražilo 14 pacijenata. 

Radosne vesti:

U toku jučerašnjeg dana u Kikindi je rođen jedan dečak.

Policijska uprava Kikinda:

U toku jučerašnjeg dana na teritoriji Severnobanatskog okruga zabeležene su dve saobraćajne nezgode u Kikindi i Adi. U pomenutim nezgodama dva lica su zadobila lake telesne povrede i jeno lice je teško povređeno. Zabeležena su dva požara u Banatskoj Topoli i Kanjiži u kojima je pričinjena materijalna šteta.

Jesenja akcija sakupljanja kabastog otpada:

U okviru jesenje akcije sakupljanja kabastog otpada, koju organizuju kompanija FCC doo Kikinda i Sekretarijat za zaštitu životne sredine, poljoprivredu i ruralni razvoj, kontejneri za prikupljanje krupnog otpada će do 12. novembra biti postavljeni u Mokrinu.

Crveni krst:

Crveni krst Kikinda i Zavod za transfuziju krvi Vojvodine, danas organizuju akciju dobrovoljnog davanja krvi. Akcija će biti održana u prostorijama Crvenog krsta, od 9 do 12 časova. Službi za transfuziju nedostaje krv krvnih grupa O pozitivna i O negativna.

Kulturni centar:

Knjiga „Priče ravnice“, autora Ilije Tucića, biće predstavljena u Kulturnom centru u Kikindi, danas sa početkom u 18 sati. 

Narodno pozorište Kikinda:

Danas će na sceni Narodnog pozorišta u Kikindi biti odigrana predstava „Ne mogu da platim i neću da platim“. Početak je u 20 sati.

Narodni muzej:

Interaktivna predstava i instalacija inspirasana plesom, namenjene deci uzrasta od 3 do 7 godina, biće realizovane u Narodnom muzeju u Kikindi u subotu, 17. novembra. Učešće je besplatno, a potrebno je da se zainteresovani unapred prijave na pedagoskanmk@gmail.com ili na brojeve telefona: 421-239 i 422-500.

Vreme:

Danas će biti sunčano i prijatno. Maksimalna temperatura 20 stepeni.

Pratite nas FB
error: Content is protected !!