Gradski Info

INFO GRAD KIKINDA, 5. septembar

Danas je sreda, 5. septembar

Hitna služba:

Urgentne ekipe za hitnu medicinsku pomoć Kikinda u toku jučerašnjeg dana intervenisale su 27 puta, 15 intervencija je bilo na poziv pacijenata, dok je u ambulanti obavljeno 12 pregleda.

Policijska uprava:

U toku jučerašnjeg dana na teritoriji Severnobanatskog okruga registrovana je jedna saobraćajna nezgoda u Čoki, u kojoj je jedno lice zadobilo lake telesne povrede.

Porođajno odeljenje:

Na Porođajnom odeljenju kikindske bolnice juče su rođene tri bebe (Dve devojčice i jedan dečak)

44 Kikinđana dalo krv

Akciji dobrovoljnog davanja krvi, koja je juče održana u prostorijama Crvenog krsta, odazvalo se 45 potencijalnih davalaca, od kojih jedan iz medicinskih razloga nije mogao da daruje dragocenu tečnost. Crveni krst zahvaljuje svim humanim ljudima koji učestvuju u akcijama koje se održavaju svakog drugog utorka. Za sve informacije u vezi dobrovoljnog davanja krvi možete se obratiti na broj telefona Crvenog krsta: 422-569.

JP “ Kikinda“

Zbog radova na rekonstrukciji vodovodne mreže i velikog obima posla, danas bez vode će ostati stanari ulice: Kumanovska, od Žarka Zrenjanina do Dimitrija Tucovića, u vremenskom periodu od 7 do 19 časova.
Mole se potrošači da obezbede neophodnu količinu vode za svoje potrebe.

Elektrovojvodina:

Zbog planiranih radova na električnoj mreži u četvrtak, 6. septembra u periodu od 8 do 10 časova bez struje će ostati korisnici u sledećim ulicama: Braće Tatića, od Iva Lole Ribara do Kosovske, Braće Tatić, od Iva Lole Ribara do kućnog broja 34, Svetosavska od Žarka Zrenjanina do Prizrenske, Svetosavska, od Iva Lole Ribara do Kosovske, Uglješe Terzin, od Ive Lole Ribara do Kosovske, Iva Lole Ribara, od Jovana Jovanovića Zmaja do Braće Tatić, Braće Tatić od Vuka Karadžića do Iva Lole Ribara, zgrade GA 3 i GA 4.

Istog dana, u periodu od 10:30 do 12:30 bez struje će ostati korsinici u sledećim ulicama u centru grada: Nemanjina, od Đoke Radaka do Dimitrija Tucovića, Đoke Radaka, desna strana od Trga srpskih dobrovoljaca do Vojvode Mišića, Trg srpskih dobrovoljaca, od Nemanjine do kućnog broja 2, Trg srpskih dobrovoljaca brojevi 2, 4, 10, 12, 14, 16, 20, 22, Nemanjina, Đoke Radaka do Žarka Zrenjanina,
Vojvode Mišića, od Đoke Radaka do Žarka Zrenjanina, Đoke Radaka leva strana, od Nemanjine do Vojvode Mišića, Žarka Zrenjanina, od Svetosavske do Nemanjine, Svetosavska od, Žarka Zrenjanina do Galadske, Galadska i OŠ „Sveti Sava“.

Otvoren konkurs za dodelu bespovratnih sredstava za rešavanje stambenih problema porodicama u Vojvodini

Pokrajinski sekretarijat za socijalnu politiku, demografiju i ravnopravnost polova raspisao je konkurs za dodelu bespovratnih sredstava za rešavanje stambenih problema porodicama u Vojvodini, u kojima se počev od 1. januara ove godine rodi treće ili četvrto dete.
Pravo da konkurišu imaju bračne i vanbračne zajednice. Najveći iznos koji će moći da dobiju za kupovinu nekretnina ili za adaptaciju i rekonstrukciju postojećih stanova i kuća biće milion i 200 hiljada dinara. Reč je o još jednoj pronatalitetnoj meri pokrajinske vlade za koju je obezbeđeno 63 miliona dinara.
Konkurs ostaje otvoren u narednih 45 dana, a više informacija o potrebnoj dokumentaciji moguće je naći u Pokrajinskom sekretarijatu za socijalnu politiku, demografiju i ravnopravnost polova, ili na njihovom sajtu.

Upis u školu odbojke:

Odbojkaški klub „KI 0230“ upisuje devojčice starije do 6 godina u Školu i Školicu odbojke. 

Treniranjem u klubu „KI 0230“ deovjčice stiču nezaboravno iskustvo, druže se i svakodnevno upražnjavaju fizičku aktivnost.

Telefon za sve informacije je:  063 500 956 

Vreme:

Narednih dana promenljivo oblačno uz pljuskove sa grmljavinom. Maksimalna temšeratura do 25 stepeni.

Pratite nas FB
error: Content is protected !!