Gradski Info

INFO GRAD KIKINDA, 5. januar

Danas je subota, 5. januar

Srpska pravoslavna crkva i njeni vernici danas obeležavaju Tucindan, praznik na koji se kolje i priprema pečenica za Božić. 

Hitna služba:

Urgentne ekipe za hitnu medicinsku pomoć Kikinda u toku jučerašnjeg dana intervenisale su 37  puta, 22 intervencije je bilo je na poziv pacijenata, dok je u ambulanti pomoć zatražilo 15 pacijenata. 

Radosne vesti:

Na Porođajnom odeljenju kikindske bolnice u toku jučerašnjeg dana rođeni su dve devojčice i jedan dečak.

Isključenje struje:

Zbog planiranih radova na električnoj mreži danas od 8 do 12 sati bez struje će ostati ulice Banatska i Vodice, kao i Vikend zona prema Pristaništu. 

Novine za vlasnike vatrenog oružija:

Građani koji legalno poseduju vatreno oružje moraju stare oružne listove da zamene novim biometrijskim ispravama do 5. marta ove godine, jer tada ističe trogodišnji rok dat Zakonom o oružju i municiji čija je primena počela u martu 2016.

Radno vreme JP „Kikinda“ za vreme praznika:

Blagajna JP „Kikinda“ u prostorijama kompanije FCC Кikinda doo danas radi do 12 časova, a ponedeljak, 7. januar je neradan dan. Na Božič se parking neće naplaćivati. 

Radno vreme kompanije FCC za vreme praznika:

Kompanija FCC doo Kikinda obaveštava korisnike da će ponedeljak, 7. januar biti neradan dan, a danas će se raditi po redovnom programu sakupljanja od ponedeljka. 

Vreme:

Danas hladno sa obimnijim snežnim padavinama. Najviša temperatura u Kikindi biće -1 stepen. 

Pratite nas FB
error: Content is protected !!