Gradski Info

INFO GRAD KIKINDA 31. mart

Danas je subota, 31. mart

 

Srpska pravoslavna crkva i vernici danas slave jedan od najlepših praznika, Lazarevu subotu u narodu poznat kao Vrbica.

Hitna služba:

Urgentne ekipe za hitnu medicinsku pomoć Kikinda u toku jučerašnjeg dana intervenisale su 38  puta, od čega je 25  intervencija bilo na poziv pacijenata, dok je u ambulanti obavljeno 13 pregleda.

Kursna lista:

Dinar će u ponedeljak, 2. aprila, ojačati prema evru za 0,1 odsto u odnosu na petak i zvanični srednji kurs biće 118,2354 dinara za jedan evro, objavila je Narodna banka Srbije.

Upis u vrtiće:

Predškolska ustanova „Dragoljub Udicki“ u Kikindi obaveštava roditelje i staratelje dece predškolskog uzrasta da će upis u školskoj 2018/2019. godini početi 2. aprila.

Kultura:

Plesno dokumentarna predstava „Tango attendite“ biće odigrana u sali Narodnog muzeja, danas u 19 sati. Ulaz je slobodan.

Danas, 31. marta u Narodnom pozorištu biće odigrana predstava „Ordinacija“. Početak 20 sati.

Vreme:

Za vikend nas očekuje nestabilno vreme, moguća je kiša. Danas maksimalna temperatura 22 stepena, a u nedelju 15 stepeni.

Bioprognoza:

Biometeorološke prilike mogu nepovolјno uticati na većinu hroničnih bolesnika. Oprez se savetuje astmatičarima i srčanim bolesnicima. Kod meteoropata se očekuju reumatski bolovi i nesanica. Svim učesnicima u saobraćaju se preporučuje maksimalna koncentracija.

Pratite nas FB
error: Content is protected !!