Gradski Info

INFO GRAD KIKINDA, 31. decembar

Danas je ponedeljak, 31. decembar

Hitna služba:

Urgentne ekipe za hitnu medicinsku pomoć Kikinda u toku jučerašnjeg dana intervenisale su 40 puta,  25 intervencija bilo jena poziv pacijenata, dok je u ambulanti pomoć zatražilo 15 pacijenata. 

Policijska uprava:

Na teritoriji Severnobanatskog okruga u toku proteklog vikenda registrovano je šest saobraćajnih nezgoda na području Kikinde, Kanjiže, Sente i Ade. U pomenutim nezgodama jedno lice je zadobilo teške telesne povrede.

Radosne vesti:

Na Porođajnom odeljenju kikindske bolnice u toku jučeršnjeg dana rođeni su devojčica i dečak.

Sednica Skupštine grada:

Na sednici Skupštine grada, koja je održana u petak, usvojen je budžet za 2019. godinu, koji je projektovan na iznos od dve milijarde i 690 miliona dinara. Gradonačelnik Pavle Markov rekao je da će sredstva koja su lokalnoj samoupravi na raspolaganju biti usmerena na ulaganja u izgradnju fabrike vode, gradske pijace, rekonstrukciju bolnice, međunarodnog graničnog prelaza Nakovo – Lunga, fekalne kanalizacije u slivu Šumice i u selima, završetak foajea Narodnog pozorišta i mnoge druge infrastrukturne projekte. 

Novogodišnji vašar:

Poslednjeg dana decembra Novu godinu će tardicionalno prvi dočekati naši najmlađi sugrađani. Prigodan program namenjen deci, u kojem će učestvovati Hor „Čuperak“ i Dečje pozorište „Lane“, biće upriličen sa početkom u 11 časova. Tačno u ponoć biće organizovan tradicionalan vatromet, a i ovog puta Novu godinu će Kikinđani dočekati uz bečki valcer. 

Radno vreme JP „Kikinda“ za vreme praznika:

Blagajne u prostorijama kompanije FCC Кikinda doo i na adresi Iđoški put broj 4 danas, 31. decembra radiće od 7 do 12 sati, a 1. i 2. januar su neradni dani. U subotu, 5. januara će raditi samo blagajna u prostorijama Кompanije FCC, od 7 do 12 sati. Ponedeljak, 7. januar je neradan dan. Službe vodovoda i kanalizacije, kao i služba zoohigijene dežuraće tokom praznika 24 sata. Parking se neće naplaćivati 1, 2. i 7. januara. 

Radno vreme kompanije FCC za vreme praznika:

Kompanija FCC doo Kikinda obaveštava korisnike da će neradni dani biti utorak, 1. januar i ponedeljak, 7. januar, dok će se u subotu, 5. januara raditi redovan program sakupljanja od ponedeljka.

Vreme:

Danas oblačno, moguća kiša. Maksimalna temperatura 5 stepeni.

Pratite nas FB
error: Content is protected !!