Gradski Info

INFO GRAD KIKINDA, 30. mart

Danas je petak, 30. mart

Katolički vernici obeležavaju danas Veliki petak.

Od danas pa do 9. aprila traje prolećni raspust za učenike osnovnih i srednjih škola.

 

Hitna služba:

Urgentne ekipe za hitnu medicinsku pomoć Kikinda u toku jučerašnjeg dana intervenisale su 41  put, od čega je 28  intervencija bilo na poziv pacijenata, dok je u ambulanti obavljeno 13 pregleda.

Policijska Uprava Kikinda:

Na teritoriji Severnobanatskog okruga u toku jučerašnjeg dana zabeležene su dve saobraćajne nezgode     u Kikindi  , sa pričinjenim materijalnim štetama.

Nacionalna služba za zapošljavanje Kikinda:

Nacionalna služba za zapošljavanje, u saradnji sa Gradskom upravom, organizovala je juče u sportskoj sali „Partizan“ Sajam zapošljavanja u ovkiru kojeg su dvadeset dva poslodavca nudila ukupno 490 radnih mesta.

Kursna lista:

Dinar je ojačao prema evru za 0,1 odsto u odnosu na prethodni dan i zvanični srednji kurs iznosi 118,3853 dinara  za evro, objavila je Narodna banka Srbije.

 

Upis u vrtiće:

PU „Dragoljub Udicki“ u Kikindi obaveštava roditelje i staratelje dece predškolskog uzrasta da će upis u školskoj 2018/2019. godini početi 2. aprila.

Isključenje struje:

Zbog planiranih radova na orezivanju rastinja, danas, 30. marta u periodu od 9 do 10 sati bez struje će ostati korisnici u sledećim ulicama u Kikindi:

ul.Save Lipovanov od ul.Kiš Mihalja do ul.Miloša Crnjanskog,

ul.Kraljevića Marka od ul.Kiš Mihalja do ul.Miloša Crnjanskog,

ul. Kumanovska od ul.Kiš Mihalja do ul.Miloša Crnjanskog,

ul.Albertova parna strana od ul.Slobodana Lakai Gige do ul.Miloša Crnjanskog,

ul.Albertova neparna strana od ul.Slobodana Lakai Gige do ul.Kiš Mihalja, ul.Kiš Mihalja.

Zbog planiranih radova i u Bašaidu, danas u vremenskom periodu od 11 do 15 povremeno će se isključivati električna energija.

Kultura:

Sutra, 31. marta u Narodnom pozorištu biće odigrana predstava „Ordinacija“. Početak 20 sati.

Vreme:

Danas, a i narednih dana očekuje se nestabilno vreme. U subotu će minimalna temperatura biti 10, maksimalna 18, dok će u nedelju najniža temperatura biti 7, a najviša 17 stepeni.

Bioprognoza:

Očekuje se nepovolјna biometeorološka situacija za hronične bolesnike. Oprez se savetuje osobama sa anginom pektoris, povišenim krvnim pritiskom i nervno labilnim. Reumatski bolovi i razdražlјivost se mogu javiti kod meteoropata.

Pratite nas FB
error: Content is protected !!