Gradski Info

INFO GRAD KIKINDA, 30. jun

Danas je subota, 30. jun

FCC letnje radno vreme:

Od 2. jula kompanija FCC počinje sa letnjim radnim vremenom pražnjenja i sakupljanja komunalnog otpada na teritoriji grada Kikinda. Posude za odlaganje komunalnog otpada biće pražnjene po redovnom planu ruta i to u prvoj smeni od 5 do 13 časova i u drugoj smeni od 16 časova pa do ponoći.

Turnir u malom fudbalu u Mokrinu:

Zbog lošeg vremena, turnir u malom fudbalu počeće danas sa početkom u 20:30 časova u malom fudbalu u Mokrinu, koji će trajati do 20. jula. Utakmice će se igrati na Malom stadionu. Na pomenutom turniru biće prisutan Milivoj Linjački, član Gradskog veća.

Dobrovoljno davanje krvi:

Crveni krst i Zavod za transfuziju krvi Vojvodine organizuju akciju dobrovoljnog davanja krvi za građane Kikinde u utorak, 3. jula u periodu od 9 do 12 časova. Akcija će biti održana u prostorijama Crvenog krsta, u Nemnjinoj broj 4.

Tokom leta, zalihe krvi su na veoma niskom nivou, s toga pozivamo dobrovoljne davaoce krvi svih krvnih grupa da doniraju krv.
Budite humani, ulepšajte dan i sebi i drugima.

Narodna biblioteka „Jovan Popović“ i Centar za pružanje usluga socijalne zaštite grada Kikinde:

Narodna biblioteka „Jovan Popović“ i Centar za pružanje usluga socijalne zaštite grada Kikinde Vas pozivaju 2.jula u 18 časova na prezentaciju svog rada pod nazivom „Dnevnik“. Prezentacija će biti u dvorištu biblioteke.

Vreme:

Danas prestanak padavina i razvedravanje. U nedelju i početkom sledeće sedmice pretežno sunčano.

Pratite nas FB
error: Content is protected !!