Gradski Info

INFO GRAD KIKINDA, 30. avgust

Danas je četvrtak, 30. avgust

Hitna služba:

Urgentne ekipe za hitnu medicinsku pomoć Kikinda u toku jučerašnjeg dana intervenisale su 35 puta, 19 intervencija je bilo na poziv pacijenata, dok je u ambulanti obavljeno 16 pregleda.

Policijska uprava:

U toku jučerašnjeg dana na teritoriji Severnobanatskog okruga registrovan je jedan manji požar, na putu Čoka – Senta, u kojem se zapalilko putničko vozilo usled neispravnih elektroinstalacija. Povređenih nije bilo, pričinjena je manja materijalna šteta.

Porođajno odeljenje:

Na Porođajnom odeljenju kikindske bolnice juče je rođen jedan dečak.

Narodna biblioteka:

Poslednjeg dana ovogodišnjeg letnjeg bioskopa večeras će u dvorištu Narodne biblioteke biti prikazana dva filma. Za 20 sati zakazana je projekcija francuske komedije „Otkačene trudnice“, a od 22 sata film „Burek“.

Kikindsko leto:

U okviru manifestacije „Kikindsko leto“ sutra, 31. avgusta u dvorištu Narodnog muzeja biće odigrana predstava „Samo da ti kažem koliko te volim“ u kojoj igraju Ljiljana Đurić i Milenko Pavlov. Početak je zakazan za 21 sat, ulaz je slobodan.

Kurs nemačkog jezika:

Centar za stručno usavršavanje Kikinda u saradnji sa Gete Institutom iz Beograda i ove godine organizuje kurs nemačkog jezika koji će početi početkom septembra. Prijavljivanje traje do ponedeljka, 3. septembra, a sve informacije o kursu možete dobiti ako pozovete 404 830.

Kursna lista:

Dinar je danas zadržao približno istu vrednost prema evru u odnosu na juče, i zvanični srednji kurs iznosi 118,39 dinara za jedan evro, objavila je Narodna banka Srbije.

Vreme:

Danas u Kikindi sunčano i toplo. Maksimalna temperatura 30 stepeni.

Pratite nas FB
error: Content is protected !!