Gradski Info

INFO GRAD KIKINDA, 3. jul

Danas je utorak, 3. jul

Radosne vesti:

U toku jučerašnjeg dana u Kikindi je rođeno jedno žensko dete.

JP “ Kikinda“

Javno preduzeće za komunalnu infrastrukturu i usluge „Kikinda“ obavešta sugrađane da će danas , 3. jula u periodu između 7 i 17 časova zbog planiranih radova bez vode ostati korisnici u ulici Vojvode Mišića od Žarka Zrenjanina do Kosovske i ulici Žarka Zrenjanina od Nemanjine do Vojvode Mišića.

Hitna služba:

Urgentne ekipe za hitnu medicinsku pomoć Kikinda u toku jučerašnjeg dana intervenisale su 47 puta, od čega je 22 intervencije bilo na poziv pacijenata u gradu , 5 pregleda obavljeno je u selima naše opštine, dok je u ambulanti obavljeno 20 pregleda.

Policijska uprava :

U Kikindi je juče registrovana jedna saobraćajna nezgoda, sa pričinjenom materijalnom šetetom.

Konkurs policijske uprave:

Ministarstvo unutrašnjih poslova – Odeljenje za stručno obrazovanje i obuku u saradnji sa policijskim upravama i Misijom OEBS-a u Srbiji organizovaće Dan otvorenih vrata tokom kojeg su planirane aktivnosti koje imaju za cilj informisanje građane u vezi sa upisom u Centar za osnovnu policijsku obuku.Pozivamo zainteresovane da dođu 06.07.2018. godine u službene prostorije PU Kikinda i to u sledećim intervalima:
Službene prostorije PS Kanjiža u vremenu od 09,00 časova
Službene prostorije PS Senta u vremenu od 11,30 časova i
Službene prostorije PU Kikinda od 14,00 časova gde će biti organizovan Dan otvorenih vrata.

FCC – Letnje radno vreme:

Od 2. jula kompanija FCC počinje sa letnjim radnim vremenom pražnjenja i sakupljanja komunalnog otpada na teritoriji grada Kikinda. Posude za odlaganje komunalnog otpada biće pražnjene po redovnom planu ruta i to u prvoj smeni od 5 do 13 časova i u drugoj smeni od 16 časova pa do ponoći.

Dobrovoljno davanje krvi:

Crveni krst i Zavod za transfuziju krvi Vojvodine organizuju akciju dobrovoljnog davanja krvi za građane Kikinde danas, 3. jula u periodu od 9 do 12 časova. Akcija će biti održana u prostorijama Crvenog krsta, u Nemnjinoj broj 4. Tokom leta, zalihe krvi su na veoma niskom nivou, s toga pozivamo dobrovoljne davaoce krvi svih krvnih grupa da doniraju krv.

Opšta bolnica dobila nov broj telefona:

U Opštoj bolnici Kikinda  u upotrebi je novi broj telefonа nа koji se grаđаni mogu  informisati i dobiti sve službe i odeljenja putem automata.

Telefon: 0230/ 316 – 288

Tri pehara za izviđače Proka S. Plavi:

Članovi Odreda Proka S.Plavi proŠlog vikenda nastupao je na međunarodnom izviđackom takmičenju u Šapcu na „Kićinim danima 2018“, gde je bilo preko 150 učesnika iz Srbije, BiH , Hrvatske, gde su njihovi članovi bili raspoređeni u tri takmičarske kategorije i osvojili pet pehara.

Vreme:

Danas sunčano i toplo. Maksimalna temperatura do 30 stepeni.

 

Pratite nas FB
error: Content is protected !!