Gradski Info

INFO GRAD KIKINDA, 3. januar

Danas je četvrtak, 3. januar

Hitna služba:

Urgentne ekipe za hitnu medicinsku pomoć Kikinda u toku jučerašnjeg dana intervenisale su 45  puta, 30 intervencija bilo je na poziv pacijenata, dok je u ambulanti pomoć zatražilo 15 pacijenata. 

Policijska uprava:

Na teritoriji Severnobanatskog okruga za vreme praznika registrovana je jedna saobraćajna nezgoda na području Kikinde, u kojoj je jedno lice zadobilo lake telesne povrede.

Radosne vesti:

Na Porođajnom odeljenju kikindske bolnice u toku jučerašnjeg dana rođena je jedna devojčica.

Crveni krst :

Crveni krst Kikinda i Zavod za transfuziju krvi Vojvodine organizuju danas akciju dobrovoljnog davanja krvi. Akcija će biti održana u prostorijama Crvenog krsta, od 9 do 12 sati. 

Povećana minimalna cena rada:

Minimalna cena rada po satu u Srbiji od danas će iznositi 155 dinara, što je 12 dinara više od prethodnog iznosa.

Prva isplata će biti u februaru, a minimalne zarade biće u proseku dve hiljade dinara više, odnosno, sa oko 24.880 dinara dostići će nešto više od 27.000 dinara, prenosi Tanjug.

Novine za vlasnike vatrenog oružija:

Građani koji legalno poseduju vatreno oružje moraju stare oružne listove da zamene novim biometrijskim ispravama do 5. marta ove godine, jer tada ističe trogodišnji rok dat Zakonom o oružju i municiji čija je primena počela u martu 2016.

Radno vreme JP „Kikinda“ za vreme praznika:

Blagajne JP „Kikinda“ u prostorijama kompanije FCC Кikinda doo i na adresi Iđoški put broj 4 danas rade redovno. U subotu, 5. januara će raditi samo blagajna u prostorijama Кompanije FCC, od 7 do 12 sati. Ponedeljak, 7. januar je neradan dan.  Parking se neće naplaćivati 7. januara. 

Radno vreme kompanije FCC za vreme praznika:

Kompanija FCC doo Kikinda obaveštava korisnike da će neradni dani biti ponedeljak, 7. januar, dok će se u subotu, 5. januara raditi redovan program sakupljanja od ponedeljka.

Vreme:

Odbalčno i hladno, sa slabim snegom. Maksimalna temperatura do 0 stepeni.

Pratite nas FB
error: Content is protected !!