Gradski Info

INFO GRAD KIKINDA, 28. jul

Danas je subota, 28. jul

Hitna služba:

Urgentne ekipe za hitnu medicinsku pomoć Kikinda u toku jučerašnjeg dana intervenisale su 35 puta, 5 u okolnim selima, 20 intervenicja bilo je na poziv pacijenata, dok je u ambulanti zbrinuto 10 pacijenta.

 

Porođajno odeljenje:

U toku jučerašnjeg dana na Porođajnom odeljenju kikindske bolnice rođena je jedna devojčica.

Akademsko društvo za negovanje muzike „Gusle“:
Večeras će u dvorištu Muzeja biti održano poslednje festivalsko veče u okviru ovogodišnjeg „Fenoka“.  Program počinje u 20:30, ulaz je slobodan.

Sportske igre mladih:

Na državnom finalu Sportskih igara maldih, održanom na Adi Ciganliji u Beogradu, učestvovalo je više od 1.700 školaraca, koji su se u devet sportova borili za plasman na Međunarodno finale u Splitu. Kikinđanka Marijana Bilić bila je najbolja među devojčicama svog uzrasta u šahu, dok je Simona Mirčić osvojila srebrnu medalju u tenisu.

„Krajiški višeboj“ u Banatskom Velikom Selu: 

Deveta po redu manifestacija „Krajiški višeboj“ biće održana danas, 28. jula u Centralnom parku u Banatskom Velikom Selu, sa početkom u 16 časova. Ovo ekipno prvenstvo u tradicionalnim sportovima ove godine ima humanitaran karakter.

 

„Igre na vodi“
Sinoć je otvorenim bazenima sportskog centra „Jezero“ održano prvo kvalifikaciono takmičenje „Igara na vodi“. Večeras će se sa početkom u 21 sat druge četiri ekipe takmičiti za plasman u finale, koje će biti održano u nedelju, 29. jula. Ulaz za posetioce je besplatan.
Festival „Terra Viva“:
U okviru „Tera Viva art festa“ večeras će u dvorištu Ateljea „Tera“ biti održano drugo festivalsko veče, posvećeno elektronskoj muzici. Program počinje u 22 sata.

Vreme:

Danas će biti promenjivo oblačno sa mogućom povremenom kišom. Najviša dnevna temperatura u našem gradu biće 28 stepeni.

Pratite nas FB
error: Content is protected !!