Gradski Info

INFO GRAD KIKINDA, 26. oktobar

Danas je petak, 26. oktobar

 

Radosne vesti:

Peti dan zaredom u Kikindi je rođen jedan dečak.

Hitna služba:

Urgentne ekipe za hitnu medicinsku pomoć Kikinda u toku jučerašnjeg dana intervenisale su 42 puta, 25 intervencije je bilo na poziv pacijenata, dok je u ambulanti obavljeno 17 pregleda. 

Policijska uprava:

U toku jučerašnjeg dana na teritoriji Severnobanatskog okruga zabeležena je jedna saobraćajna nezgoda na području Kikinde. U pomenutoj nezgodi pričinjena je materijalna šteta.

Redovna godišnja skupština Opšteg udruženja preduzetnika:

Juče je u Centru za stručno usavršavanje u Kikindi održana redovna godišnja skupština Opšteg udruženja preduzetnika. Na sastanku se razgovaralo o aktivnostima u proteklom periodu i o novim ciljevima rada udruženja.

Besplatni preventivni pregledi:

U okviru akcije besplatnih preventivnih pregleda Kikinđani će u nedelju, 28. oktobra u Opštoj bolnici moći da obave ultrazvučni pregled abdomena, mamografski pregled i laboratorijske analize masnoća u krvi. Pregledi će se obavljati u periodu od 8 do 16 časova. 

Jesenja akcija sakupljanja kabastog otpada:

U okviru jesenje akcije sakupljanja kabastog otpada, koju organizuju kompanija FCC doo Kikinda i Sekretarijat za zaštitu životne sredine, poljoprivredu i ruralni razvoj, kontejneri za prikupljanje krupnog otpada biće postavljeni u Iđošu do srede, 31. oktobra.

Internacionalni festival „Ta se pesma ljubav zove“ :

Deveti po redu internacionalni festival muzike za decu „Ta se pesma ljubav zove“ biće održan veceras sa početkom u 18 sati u Narodnom pozorištu u Kikindi. Program će već tradicionalno voditi Minja Subota, a cena ulaznice iznosi 150 dinara.

Narodno pozorište:

Mjuzikl „Kauboji“ biće izveden na sceni Narodnog pozorišta u Kikindi u subotu, 27. oktobra sa početkom u 20 časova.

Dečje pozorište „Lane“:

Predstava za decu i odrasle „Zdravko Prlajvko“ biće izvedena na sceni Dečjeg pozorišta „Lane“ u nedelju, 28. oktobra, u 17 časova. Premijera „Zunzarine palate“, koja je bila zakazana za ovu nedelju iz tehničkih razloga je odložena za naredni mesec. 

ŽAK u nedelju dočekuje „Mladost“ iz Omoljice:

U okviru 11. kola Vojvođanske lige „Istok“ kikindski ŽAK u nedelju, 28. oktobra na stadionu Vašarište dočekuje „Mladost“ iz Omoljice. Početak utakmice je u 14 časova. 

Vreme:

Danas osetno toplije. Maksimalna temperatura 21 stepen u Kikindi.

Pratite nas FB
error: Content is protected !!