Gradski Info

INFO GRAD KIKINDA, 25. oktobar

Danas je četvrtak, 25. oktobar

Radosne vesti:

U toku jučerašnjeg dana u Kikindi je rođen jedan dečak.

Hitna služba:

Urgentne ekipe za hitnu medicinsku pomoć Kikinda u toku jučerašnjeg dana intervenisale su 37 puta, 24 intervencije je bilo na poziv pacijenata, dok je u ambulanti obavljeno 13 pregleda. 

Policijska uprava:

U toku jučerašnjeg dana na teritoriji Severnobanatskog okruga zabeležene su četiri saobraćajne nezgode, dve na području Kikinde, jedna u Kanjiži i jedna u Adi. U pomenutim nezgodama tri lica su zadobila lake telesne povrede.

Jesenja akcija sakupljanja kabastog otpada:

U okviru jesenje akcije sakupljanja kabastog otpada, koju organizuju kompanija FCC doo Kikinda i Sekretarijat za zaštitu životne sredine, poljoprivredu i ruralni razvoj, kontejneri za prikupljanje krupnog otpada biće postavljeni u Iđošu do srede, 31. oktobra.

Kikinda od Ministarstva dobila sredstva za pošumljavanje:

Ministar zaštite životne sredine Goran Trivan potpisao je u ponedeljak ugovore sa predstavnicima 12 lokalnih samouprava među kojima je i Kikinda, čiji su projekti pošumljavanja podržani sredstvima Zelenog fonda Republike Srbije u vrednosti od 40 miliona dinara.

Internacionalni festival „Ta se pesma ljubav zove“ :

Deveti po redu međunarodni festival muzike za decu „Ta se pesma ljubav zove“ biće održan u petak, 26. oktobra sa početkom u 18 sati u Narodnom pozorištu u Kikindi. Program će već tradicionalno voditi Minja Subota, a cena ulaznice iznosi 150 dinara.

Vreme:

Danas hladno, bez padavina. Maksimalna temperatura 13 stepeni.

Pratite nas FB
error: Content is protected !!