Gradski Info

INFO GRAD KIKINDA, 24. oktobar

Danas je sreda, 24. oktobar

 

Radosne vesti:

U toku jučerašnjeg dana u Kikindi je rođen jedan dečak.

Hitna služba:

Urgentne ekipe za hitnu medicinsku pomoć Kikinda u toku jučerašnjeg dana intervenisale su 37 puta, 23 intervencije je bilo na poziv pacijenata, dok je u ambulanti obavljeno 14 pregleda. 

Policijska uprava:

U toku jučerašnjeg dana na teritoriji Severnobanatskog okruga zabeležena je jedna saobraćajna nezgoda na području Sente u kojoj je pričinjena materijalna šteta. Zabeležen je i jedan manji požar u Novom Kneževcu sa pričinjenom manjom materijanom štetom.

Isključenje struje:

Zbog planiranih radova na električnoj mreži danas, 24. oktobra u vremenu od 10 do 13 sati bez električne energije ostaće korisnici u Kikindi u ulici Kralja Petra I broj 94 sa okolnim zgradama.

Jesenja akcija sakupljanja kabastog otpada:

U okviru jesenje akcije sakupljanja kabastog otpada, koju organizuju kompanija FCC doo Kikinda i Sekretarijat za zaštitu životne sredine, poljoprivredu i ruralni razvoj, kontejneri za prikupljanje krupnog otpada biće postavljeni u Iđošu od sutra, 24. oktobra do srede, 31. oktobra.

Rekonstrukcija olimpijskog bazena:

Prošlog meseca u Sportsko rekreativnom centru „Jezero“ započeta je kompletna rekonstrukcija olimpijskog bazena, u okviru koje će biti zamenjene pločice ivičnjaka i urađena antikorozivna zaštita. Radove je juče obišao gradonačelnik Pavle Markov, koji je tom prilikom istakao da je rekonstrukcija bazena bila neophodna.

Internacionalni festival „Ta se pesma ljubav zove“ :

Deveti po redu međunarodni festival muzike za decu „Ta se pesma ljubav zove“ biće održan u petak, 26. oktobra sa početkom u 18 sati u Narodnom pozorištu u Kikindi. Program će već tradicionalno voditi Minja Subota, a cena ulaznice iznosi 150 dinara.

Vreme:

Danas oblačno sa kišom. Maksimalna temperatura 13 stepeni.

Pratite nas FB
error: Content is protected !!