Gradski Info

INFO GRAD KIKINDA, 24. novembar

Danas je subota, 24. novembar

Srpska pravoslavna crkva i njeni vernici danas slave Svetog kralja Stefana Dečanskog, koji se u narodu naziva još i Mratindan.

Hitna služba:

Urgentne ekipe za hitnu medicinsku pomoć Kikinda u toku jučerašnjeg dana intervenisale su 22 puta,  15 intervencija je bilo  na poziv pacijenta, dok je u ambulanti pomoć zatražilo 7 pacijenata. 

Raspisan konkurs za dodelu godišnjih nagrada: 

Gradsko veće je na sednici održanoj u ponedeljak, 19. novembra raspisalo konkurs za dodelu godišnjih nagrada. Godišnja nagrada dodeljuje se građanima, preduzećima, udruženjima građana i drugim organizacijama za značajna ostvarenja, naročito zalaganje i postignute uspehe u svim oblastima života i rada.

Isključenje struje:

Zbog planiranih radova na električnoj mreži u nedelju, 25. novembra od 8:30 do 10:30 sati bez struje će ostati cela Baranda. 

Zbog planiranih radova na električnoj mreži u ponedeljak, 26. novembra od 10 do 14 sati bez struje će ostati sledeće ulice u Ruskom Selu: Njegoševa, od Solunskih dobrovoljaca do Stevice Jovanovića, Žarka Zrenjanina, od Iva Lole Ribara do Stevice Jovanovića, Braće Opsenice, od Iva Lole Ribara do Stevice Jovanovića, Stevice Jovanovića, od Braće Opsenice do Njegoševe, i Iva Lole Ribara, od Braće Opsenice do Njegoševe. 

Narodno pozorište:

Predstava „Čorba od kanarinca“ biće izvedena na sceni Narodnog pozorišta u Kikindi u subotu, 24. novembra sa početkom u 20 sati. 

Dečje pozorište „Lane“:

U nedelju, 25. novembra u 17 sati u Dečjem pozorištu „Lane“ biće odigrana predstava „Zunzarina palata“.

Vreme:

Danas maksimalna temperatura 11 stepeni.

Pratite nas FB
error: Content is protected !!