Gradski Info

INFO GRAD KIKINDA, 24. jul

Danas je utorak, 24. jul

Hitna služba:

Urgentne ekipe za hitnu medicinsku pomoć Kikinda u toku jučerašnjeg dana intervenisale su 37 puta, od čega je 22 intervencije bilo na poziv pacijenata, dok je pomoć u ambulanti  zatražilo 15 pacijenta.

Policijska uprava: 

Na teritoriji Severnobanatskog okruga u toku jučerašnjeg dana dogodila se jedna saobraćajna nezgoda, na teritoriji Čoke, u kojoj je pričinjena materijalna šteta.

Porođajno odeljenje:

U toku jučerašnjeg dana na Porođajnom odeljenju u Kikindi rođeno je šest beba, pet devojčica i jedan dečak.

„Igre na vodi“:

I ove godine, u okviru manifestacije „Kikindsko leto“, Grad Kikinda i Sportsko-rekreativni centar „Jezero“ organizuju „Igre na vodi – Leto kod kuće“. Ovo sportsko takmičenje biće održano od 27. do 29. jula na otvorenim bazenima. Zainteresovani mogu da se prijave putem broja telefona 064/89 68 221, kontakt osoba je Dragan Pecarski. Rok za prijavu ekipa je sreda, 25. jul.

Akademsko društvo za negovanje muzike „Gusle“:
Festival narodnih orkestara „FENOK“, koji oragnizuje ADZNM „Gusle“ biće održan od 26. do 28. jula u dvorištu Narodnog muzeja. Program počinje u 20:30, ulaz je slobodan.
Narodna biblioteka:
U okviru letnjeg bioskopa u dvorištu Narodne biblioteke „Jovan Popović“ u četvrtak, 26. jula biće prikazana francuska komedija „Nove avanture Aladina“. Početak projekcije je u 21 sat, ulaz je slobodan.
Festival „Terra Viva“:
Festival „Terra Viva“ biće održan u petak, 27. i u subotu, 28. jula u dvorištu Ateljea „Terra“, na adresi Danila Kosića bb. Festival organizuje Centar za likovnu i primenjenu umetnost „Terra“, kao prateći program 37. Internacionalnog simpozijuma vajara. Ulaz je slobodan.
Kursna lista:

Dinar danas ima približno istu vrednost prema evru kao i juče, i zvanični srednji kurs iznosi 118,0773 dinara za evro, objavila je Narodna banka Srbije.

Vreme:

Danas promenjivo oblačno sa mogućom slabom kišom. Maksimalna temperatura 26 stepeni.

Pratite nas FB
error: Content is protected !!