Gradski Info

INFO GRAD KIKINDA, 23. oktobar

Danas je utorak, 23. oktobar

 

Radosne vesti:

U toku jučerašnjeg dana u Kikindi je rođen jedan dečak.

Hitna služba:

Urgentne ekipe za hitnu medicinsku pomoć Kikinda u toku jučerašnjeg dana intervenisale su 40 puta, 25 intervencija je bilo na poziv pacijenata, dok je u ambulanti obavljeno 15 pregleda. 

Policijska uprava:

U toku jučerašnjeg dana na teritoriji Severnobanatskog okruga zabeležene su dve saobraćajne nezgode, jedna na području Sente, a jedna u Kanjiži u kojima je pričinjena materijalna šteta.

Nacionalna služba za zapošljavanje:

Nacionalna služba za zapošljavanje obaveštava javnost da će preko Poštanske štedionice izvršiti isplatu redovne novčane naknade nezaposlenim licima za septembar danas, 23. oktobra. Privremena novčana naknada za avgust licima koja žive na i izvan teritorije AP Kosova i Metohije, biće isplaćena u sredu, 24. oktobra. 

„Proka S. Plavi“

Poletarci kikidnskog Odreda izviđača „Proka S. Plavi“  učestvovali su proteklog vikenda na „Susretima poletaraca“ u Novom Sadu, gde su i ove godine bili najuspešniji.

Isključenje struje:

Zbog planiranih radova na električnoj mreži danas od 10 do 14 sati bez struje će ostati korisnici uu sledećim ulicama u Ruskom Selu: Mladena Stojanovića do Vojvode Knićanina, Petefi Šandora, Vojvode Knićanina od Mladena Stojanovića do Đure Jakšića.

Zbog planiranih radova na električnoj mreži u sredu, 24. oktobra u vremenu od 10 do 13 sati bez električne energije ostaće korisnici u Kikindi u ulici Kralja Petra I broj 94 sa okolnim zgradama.

Narodno pozorište Kikinda:

Komad „Izbiračica“, čija je premijera bila u subotu u Narodnom pozorištu u Kikindi, biće izvedena i večeras sa početkom u  20 sati. 

Domaći film „Južni vetar“ biće prikazan u mobilnom bioskopu u Narodnom pozorištu 31. oktobra, 1. i 2. novembra, u terminima od 16, 18:30 i 21 sat. Cena karte je 250 dinara. 

Vreme:

Jesenje vreme u Kikindi sa maksimalnom temperaturom do 15 stepeni. Znatno zahlađenje od srede.

Pratite nas FB
error: Content is protected !!