Gradski Info

INFO GRAD KIKINDA, 23. jul

Danas je ponedeljak, 23. jul

Hitna služba:

Urgentne ekipe za hitnu medicinsku pomoć Kikinda u toku jučerašnjeg dana intervenisale su 42 puta, od čega je 24 intervencije bilo na poziv pacijenata, dok je pomoć u ambulanti  zatražilo 18 pacijenta.

Policijska uprava: 

Na teritoriji Severnobanatskog okruga u toku proteklog vikenda dogodilo se pet saobraćajnih nezgoda, tri na teritoriji Kikinde, jedna u Adi, i jedna na teritoriji Kanjiže. U pomenutim nezgodama dva lica zadobila su lake, a jedno teške telesne povrede.

Porođajno odeljenje:

U toku jučerašnjeg dana na Porođajnom odeljenju u Kikindi rođene su dve bebe, dečak i devojčica.

Matičarska služba:

Prema podacima Matičarske službe u Kikindi, u periodu od petka, 20. jula do nedelje, 22. jula sklopljeno je sedam brakova.

„Igre na vodi“:

I ove godine, u okviru manifestacije „Kikindsko leto“, Grad Kikinda i Sportsko-rekreativni centar „Jezero“ organizuju „Igre na vodi – Leto kod kuće“. Ovo sportsko takmičenje biće održano od 27. do 29. jula na otvorenim bazenima. Zainteresovani mogu da se prijave putem broja telefona 064/89 68 221, kontakt osoba je Dragan Pecarski. Rok za prijavu ekipa je sreda, 25. jul.

Akademsko društvo za negovanje muzike „Gusle“:
ADZM „Gusle“ sedamnaesti put po redu organizuje dve manifestacije: Međunarodni festival narodnih orkestara „FENOK“, koji će biti održan od 25. do 28. jula u dvorištu Narodnog muzeja, i Etno-kamp koji će trajati do 29. jula.

Kursna lista:

Dinar danas ima približno istu vrednost prema evru kao i u petak, i zvanični srednji kurs iznosi 118,0550 dinara za evro, objavila je Narodna banka Srbije.

Vreme:

Danas oblačno sa kišom. Maksimalna temperatura 24 stepena.

 

Pratite nas FB
error: Content is protected !!