Gradski Info

INFO GRAD KIKINDA, 22. oktobar

Danas je ponedeljak, 22. oktobar

Sprska pravoslavna crkva i njeni vernici danas obeležavaju Svetog apastola Jakova. 

Radosne vesti:

U toku jučerašnjeg dana u Kikindi je rođen jedan dečak.

Hitna služba:

Urgentne ekipe za hitnu medicinsku pomoć Kikinda u toku jučerašnjeg dana intervenisale su 43 puta, 25 intervencija je bilo na poziv pacijenata, dok je u ambulanti obavljeno 18 pregleda. 

Policijska uprava:

Za dane vikenda na teritoriji Severnobanatskog okruga zabeležena je jedna saobraćajna nezgoda na području Kikinde u kojoj je jedno lice zadobilo lake telesne povrede.

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Senti, po nalogu nadležnog tužioca uhapsili su A.T. (1962) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo otmica. On se sumnjiči da je odveo devetogodišnju devojčicu da kupe hranu, ali je nije vratio kući. Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti priveden Višem javnom tužilaštvu u Subotici.

Isključenje struje:

Zbog planiranih radova na električnoj mreži u utorak, 23. oktobra od 10 do 14 sati bez struje će ostati korisnici uu sledećim ulicama u Ruskom Selu: Mladena Stojanovića do Vojvode Knićanina, Petefi Šandora, Vojvode Knićanina od Mladena Stojanovića do Đure Jakšića.

Vreme:

Jesenje vreme u Kikindi sa maksimalnom temperaturom do 15 stepeni. Znatno zahlađenje od srede.

Pratite nas FB
error: Content is protected !!