Gradski Info

INFO GRAD KIKINDA, 22. jul

Danas je nedelja, 22. jul

 

„Igre na vodi“:

I ove godine, u okviru manifestacije „Kikindsko leto“, Grad Kikinda i Sportsko-rekreativni centar „Jezero“ organizuju „Igre na vodi – Leto kod kuće“. Ovo sportsko takmičenje biće održano od 27. do 29. jula na otvorenim bazenima. Zainteresovani mogu da se prijave putem broja telefona 064/89 68 221, kontakt osoba je Dragan Pecarski. Rok za prijavu ekipa je sreda, 25. jul.

Kozaračke letnje večeri:

Danas, 22. jula, poslednjeg dana manifestacije „Kozaračke letnje večeri“,  kada se i obeležava Dan sela, biće održan „Kozarački kotlić 2018“, sa početkom u 16 sati.

Akademsko društvo za negovanje muzike „Gusle“:
ADZM „Gusle“ sedamnaesti put po redu organizuje dve manifestacije: Međunarodni festival narodnih orkestara „FENOK“, koji će biti održan od 25. do 28. jula u dvorištu Narodnog muzeja i Etno-kamp koji će trajati od danas do 29.jula.

Dečje pozorište „Lane“:

Danas, 22. jula sa početkom u 19 sati u Dečjem pozorištu „Lane“ biće odigrana predstava „Sukob bajki“.

Vreme:

Danas sunčano i tropski toplo. Posle podne u severozapadnim, a krajem dana, tokom večeri i noći i u ostalim predelima naoblačenje i osveženje sa kišom, pljuskovima, grmljavinom. Maksimalna temperatura od 30 do 35°C, krajem dana u padu.

Pratite nas FB
error: Content is protected !!