Gradski Info

INFO GRAD KIKINDA, 21.jul

Danas je subota, 21.jul

 

Hitna služba:

Urgentne ekipe za hitnu medicinsku pomoć Kikinda u toku jučerašnjeg dana intervenisale su 37 puta, od čega je 23 intervencije bilo na poziv pacijenata, dok je pomoć u ambulanti  zatražilo 14 pacijenta.

„Igre na vodi“:

I ove godine, u okviru manifestacije „Kikindsko leto“, Grad Kikinda i Sportsko-rekreativni centar „Jezero“ organizuju „Igre na vodi – Leto kod kuće“. Ovo sportsko takmičenje biće održano od 27. do 29. jula na otvorenim bazenima. Zainteresovani mogu da se prijave putem broja telefona 064/89 68 221, kontakt osoba je Dragan Pecarski. Rok za prijavu ekipa je sreda, 25. jul.

Kozaračke letnje večeri:

Sinoć je u Novim Kozarcima održana 10. jubilarna Pitijada. U takmičenju za najpitu pobedu je odnela Mileva Šešum iz Novih Kozaraca, a članice Udruženja žena „Novi Kozaraci“, napravile su pitu dugu 30 metara i 20 centimetara i tako oborile sopstveni rekord.

U okviru tradicionalne manifestacije „Kozaračke letnje večeri“ danas, 21. jula biće održan šesnaesti po redu Evropski kup snagatora. Takmičenje će biti održano na  sportskim terenima fudbalskog kluba „Sloboda“, sa početkom u 20 sati.

Kikindski omladinski festival:

Danas je drugo veče Kikindskog omladinskog festivala u dovrištu Kulturnog centra. I ovogodišnji KOF je humanitarnog karaktera, a novac od prodatih ulaznica biće uplaćen za lečenje naše petogodišnje sugrađanke Kaline. Večeras ulaznica staje 250 dinara.

Centar za podršku porodici, lični razvoj i humano društvo „Poveži se“:

Centar za podršku porodici, lični razvoj i humano društvo „Poveži se“ danas, 21. jula organizuje besplatnu radionicu pod nazivom „Upecaj zlatnu ribicu za Kalinu“, namenjenu deci od 6 do 9 godina. Radionica je besplatna, i biće održana od 17 do 19 sati u prostorijama Centra, na adresi Generala Drapšina 11/6.

Dečje pozorište „Lane“:

U nedelju, 22. jula sa početkom u 19 sati u Dečjem pozorištu „Lane“ biće odigrana predstava „Sukob bajki“.

Kursna lista:

Dinar će u ponedeljak, 23. jula imati približno istu vrednost prema evru kao juče i zvanični srednji kurs iznosiće 118,0550 dinara za evro, objavila je Narodna banka Srbije.

Vreme:

Danas sunčano i toplo. Maksimalna temperatura 31 stepen.

Pratite nas FB
error: Content is protected !!