Gradski Info

INFO GRAD KIKINDA, 2. septembar

Danas je nedelja, 2. septembar

Kikindsko leto:

Večeras, poslednjeg dana manifestacije „Kikindsko leto“ u dvorištu Muzeja nastupiće gimnazijski rok bend „Šok“. Početak koncerta je u 21 sat.

Dečje pozorište Lane:

Večeras sa početkom u 19 sati biće izvedena Crvenkapa, prva predstava u septembru – Mesecu aplauza  na sceni Dečjeg pozorišta „Lane“. Pre početka predstave sa mališanima će se družiti mađioničar Bane i klovn Caca Faca iz ekipe Animatori „Čarobni tim“.

Narodna biblioteka:

Novozelandski pisac Pol Juen predstaviće Kikinđanima svoj novi roman u ponedeljak, 3. septembra u Narodnoj biblioteci. Početak promocije zakazan je za 20 sati.

Crveni krst Kikinda:

Crveni krst Kikinda i Zavod za transfuziju krvi Novi Sad organizuju akciju dobrovoljnog davanja krvi u Kikindi. Akcija će biti održana u utorak, 4. septemra u vremenskom periodu od 9 do 12 sati na adresi Nemanjina broj 4.

Izađi mi na teglu:

„Izađi mi na teglu“ je manifestacija karavanskog tipa koja će ove godine biti održana u oko 30 mesta širom Srbije. U našem gradu će se u sredu, 5. septembra petnaest ekipa nadmetati za titulu majstora u pravljenju ajvara, kao i za plasman na finale takmičenja u Beogradu sredinom oktobra.

Kursna lista:

Dinar će u ponedeljak, 3. septembra, ojačati prema evru za 0,1 odsto i zvanični srednji kurs iznosiće 118,1567 dinara za evro, objavila je Narodna banka Srbije.

Vreme:

Danas u Kikindi sunčano i toplo. Maksimalna temperatura 33 stepena.

Pratite nas FB
error: Content is protected !!