Gradski Info

INFO GRAD KIKINDA, 19. maj

Danas je nedelja, 19. maj

 

Akcija dobrovoljnog davanja krvi:

Crveni krst Kikinda i Zavod za transfuziju krvi Vojvodine u ponedeljak, 20. maja, u periodu od 9 do 13 časova organizuju akciju dobrovoljnog davanja krvi u prostorijama Crvenog krsta. Zalihe dragocene tečnosti su smanjene, a posebno su deficitarne krvne grupe A i O. 

Prolećna akcija sakupljanja kabastog otpada:

U okviru prolećne akcije sakupljanja krupnog otpada u seoskim mesnim zajednicama, kontejneri će se  danas i sutra nalaziti na uglovima sledećih ulica u Bašaidu: Svetozara Markovića i Nikole Tesle, Svetozara Markovića i Raše Lazarevića, Milana Grujića i Branka Radičevića, i u naselju Bikač. 

U gradskoj zoni, danas i u ponedeljak kontejneri će se nalaziti u Nemanjinoj ulici. 

Dečje pozorište „Lane“: 

Na repertoaru Dečjeg pozorišta „Lane“ večeras biće predstava za decu i odrasle „Knjiga o džungli“. Početak je u 19 časova. 

Narodno pozorište:

Predstava „Sumnjivo lice“ rađena po komadu Branislava Nušića, biće izvedena na sceni Narodnog pozorišta u Kikindi u utorak, 21. maja. Početak je u 20 sati. 

Sport:

Klub borilačkih sportova „Kikinda“ danas u hali SC „Jezero“ sa početkom u 12 sati organizuje Otvoreno prvenstvo Vojvodine u kung fu vušu sportu, sanda borbama i taolu formama. Ulaz na takmičenje je slobodan. 

U okviru 27. kola Vojvođanske fudbalske lige Istok ŽAK danas na domaćem terenu igra protiv „Radničkog“ iz Kovina. Početak je u 16:30. 

Vreme:

Danas malo do umerneo oblačno, sa mogućom kišom u posle poslepodnevnim satima. Najviša temperatura biće 25 stepeni. 

Projekat Gradski info realizuje se zahvaljujući sredstvima lokalne samouprave, odobrenim u okviru Konkursa za sufinansiranje projekata proizvodnje medijskih sadržaja iz oblasti javnog informisanja na teritoriji grada Kikinde u 2019. godini. 

 

Pratite nas FB
error: Content is protected !!