Gradski Info

INFO GRAD KIKINDA, 17. jun

Danas je nedelja, 17. jun

Kompanija FCC Kikinda:

Kompanija FCC Kikinda  primenjuje novo radno vreme blagajni , radnim danima je od 7 do 19 časova, a subotom od 7 do 15 časova.

Regionalna privredna komora Severnobanatskog upravnog okruga:

Regionalna privredna komora Severnobanatskog upravnog okruga iz Kikinde tokom proteklog vikenda na sajmu ’’Banat Agralim’’ u Temišvaru, ispred komorskog sistema Srbije predstavljala je više firmi opd kojih su četiri iz Kikinde.Učšće na ovom sajmu samo je nasatavak prekogranične saradnje sa Rumunijom, a iz Regionalne privredne komore Severnobanatskog okruga kažu da se očekuje još bolja i organizovanija promocija naših proizvođača i firmu u Temišvaru i u Aradu.

Baletska škola:

Baletska škola u Novom Sadu, izdvojeno odeljenje u Kikindi upisuje decu u prvi razred osnovne baletske škole. Prijave su svakog radnog dana od 18,30 do 20 časova u prostorijama Kulturnog centra Kikinda, Sale broj 5 i 7. Ostale informacije na 061/281-41-41

Vidovdanski turnir u malom fudbalu Mokrin 2018.

Udruženje građana Devet grla organizuje Vidovdanski turnir u malom fudbalu Mokrin 2018. Prijava ekipa traje do 28. Juna do 20 sati u Domu omladine u Mokrinu.

„Pozdrav evropskom letu“ u Kikindi:

Povodom uručenja „Evropske zastave časti“ našem gradu, lokalna samouprava u sredu, 20. juna organizuje celodnevni program pod nazivom „Pozdrav evropskom letu“. U okviru večernjeg programa, sa početkom u 20 sati, pop pevačica Goca Tržan održaće koncert ispred Gradske kuće.

Vreme:

Za vikend malo toplije, ali su i dalje mogući pljuskovi s grmljavinom

Bioprognoza:

Biometeorološke prilike neće pogodovati hronično obolelima, naročito astmatičarima i srčanim bolesnicima. Mogući su glavobolјa, promenlјivo raspoloženje i bolovi u mišićima. Svim učesnicima u saobraćaju se preporučuje povećana pažnja.

Pratite nas FB
error: Content is protected !!