Gradski Info

INFO GRAD KIKINDA, 17. avgust

Danas je petak, 17. avgust

 

Hitna služba:

Urgentne ekipe za hitnu medicinsku pomoć Kikinda u toku jučerašnjeg dana intervenisale su 44 puta, 27 intervencija je bilo na poziv pacijenata, dok je u ambulanti obavljeno 17 pregleda.

Porođajno odeljenje:

Na Porođajnom odeljenju kikindske bolnice juče su rođene dve bebe, dečak i devojčica.

Dečje pozorište „Lane“:

Na letnjoj sceni Dečjeg pozorišta „Lane“ večeras će  biti izvdena predstava „Škola za klovnove“. Početak je u 19 sati.

Kikindsko leto u dvorištu Kurije:

U okviru manifestacije „Kikindsko leto“ večeras, na sceni u dvorištu Narodnog muzeja nastupiće beogradski Vokalno-instrumentalni sastav Limunada, koji  oživljava muziku pedesetih i šesdeset godina. Početak je u 21 sat, ulaz je slobodan.

Dani sela u Iđošu:

U okviru „Dana Preobražanja“ sutra, 18. avgusta sa početkom u 14 sati u parku u Iđošu biće organizovana „Krofnijada“. Udruženje žena „Iđoš“ poziva sve ljubitelje krofni da dođu i probaju poslasticu po kojoj je ovo selo poznato.

„Seljački parti“ u Mokrinu:

Jubilarna, deseta po redu manifestacija „Seljački parti“ biće održana sutra u Mokrinu. Organizaotori ove godine očekuju oko 5 hiljada posetilaca, među kojima će biti i gosti iz Mađarske, Rumunije i Sjedinjenih Američkih Država. Ovogodišnji „Sečljački parti“ počinje u podne podelom ribe učesnicima takmičenja u kuvanju riblje čorbe, a oko 15 sati počinje nadmetanje za najmlađe.

Sport:

Na noćnom turniru u basketu „Tri na tri“ večeras počinje eliminaciona faza takmičenja. Utakmice se igraju u dvorištu Gimnazije sa početkom u 20 sati, ulaz za gledaoce je slobodan.

Kursna lista:

Dinar danas ima približno istu vrednost prema evru kao i juče i zvanični srednji kurs iznosi 118,03 dinara za evro, objavila je Narodna banka Srbije.

Vreme:

Danas u Kikindi sunčano i toplo. Maksimalna temperatura 30 stepeni.

 

Pratite nas FB
error: Content is protected !!