Gradski Info

INFO GRAD KIKINDA, 12. mart

Danas je utorak, 12. mart

Hitna služba:

Urgentne ekipe za hitnu medicinsku pomoć Kikinda u toku jučerašnjeg dana intervenisale su 31 put, 20 intervencija bilo je na poziv pacijenata, dok je u ambulanti obavljeno 11 pregleda. 

Policijska uprava: 

Na teritoriji Sevrnobanatskog okruga u toku jučerašnjeg dana registrovana je jedna saobraćajna nezgoda u Kikindi, u kojoj nije bilo povređenih.

Pojačana kontrola vezivanja pojaseva i vožnje dece:

Uprava saobraćajne policije do nedelje, 17. marta, u okviru međuanrodne akcije, sprovodi pojačanu kontrolu korišćenja sigurnosnog pojasa i načina prevoženja dece u vozilima. Akcija se sprovodi u svih 29 država članica Mreže saobraćajnih policija, saopštilo je Ministarstvo unutrašnjih poslova. 

Besplatni preventivni pregledi: 

Svakog petka do kraja marta Kikinđani će u Opštoj bolnici u ORL ambulanti moći da obave besplatan preventivan pregled sluha. Pregledi će se obavljati u periodu od 14 do 17 časova. Pacijenti nisu obavezni da imaju zdravstveno osiguranje kako bi bili pregledani. 

Isključenje struje:

Zbog planiranih radova na električnoj mreži danas će od 10 do 14 časova bez struje će ostati deo ulice Vojvode Mišića, od broja 22 do ulice Đoke Radaka. 

Prolećna akcija sakupljanja kabastog otpada: 

U okviru prolećne akcije sakupljanja krupnog otpada u seoskim mesnim zajednicama, koju organizuju Sekretarijat za zaštitu životne sredine i kompanija FCC, kontejneri će od danas do srede, 20. marta biti postavljeni u Sajanu. 

Narodno pozorište:

Predstava Narodnog pozorišta iz Subotice „Ukroćena goropad“, rađena po Šekspirovoj komediji, gostovaće danas u kikindskom teatru. Početak predstave je u 20 sati.

Vreme:

Danas pretežno sunčano sa umerenim severnim vetrom. Najviša temperatura u Kikindi biće 11 stepeni. 

 

 

Pratite nas FB