Gradski Info

INFO GRAD KIKINDA, 11. oktobar

Danas je četvrtak, 11. oktobar

 

Radosne vesti:

U toku jučerašnjeg dana u Kikindi su rođeni devojčica i dečak.

Hitna služba:

Urgentne ekipe za hitnu medicinsku pomoć Kikinda u toku jučerašnjeg dana intervenisale su 30 puta, 20 intervencija bilo je na poziv pacijenata, dok je u ambulanti obavljeno 10 pregleda.

Policijska Uprava Kikinda:

Na teritoriji Severnobanatskog okruga u toku jučerašnjeg dana registrovane su dve saobraćajne nezgode jedna na  području Kikinde, a jedna u Adi u kojima je jedno  lice zadobilo lake telesne povrede. Zabeležen je i jedan požar u Kanjiži sa pričinjenom materijalnom štetom.

Kompanija FCC doo Kikinda i Sekretarijat za zaštitu životne sredine:

U okviru jesenje akcije sakupljanja krupnog otpada u seoskim mesnim zajednicama, koju organizuju kompanija FCC doo Kikinda i ekretarijat za zaštitu životne sredine, kontejneri će  do utorka, 16. oktobra biti postavljeni u Novim Kozarcima.

Elektrodistribucija Kikinda: 

Zbog planiranih radova na električnoj mreži Elektrodistribucija Kikinda obaveštava stanovnike Ruskog Sela da će i danas od 10 do 14 sati bez struje ostati stanari ledećih ulica: Feješ Klare, Đure Jakšića, Petefi Šandora, Knićaninova, Dože Đerđa i Kiš Ferenca.

Gradska kuća:

Centar za motorna vozila Auto-moto saveza Srbije predstavio je juče u Gradskoj kući Strategiju bezbednosti saobraćaja na teritoriji Kikinde. Strategija predstavlja dokument koji pokazuje analizu sadašnjeg stanja bezbednosti u saobraćaju, i ukazuje na to šta treba uraditi da bi se bezbednost podigla na viši nivo. 

Sport:

Košarkaši ‘’Velike Kikinde’’ danas započinju takmičenje u dosadašnjem rangu, odnosno Drugoj košarkaškoj regionalnoj ligi – sever. Večeras od 20 sati u Subotici igraju protiv ekipe OKK „Spartak“. 

U okviru 4. kola Super A rukometne lige Srbije, kikindski rukometaši u subotu 13. oktobra gostuju u Novom Pazaru. 

U okviru 9. kola Vojvođanske lige istok kikindski fudbalski klub ŽAK u nedelju, 14. oktobra na stadionu Vašarište dočekuje „Budućnost“ iz Srpske Crnje. Početak utakmice je u 15 sati. 

Vreme:

Nastavlja se Miholjsko leto. I danas sunčano i toplo za ovo doba godine. Maksimalna temperatura u Kikindi 24 stepena.

 

Pratite nas FB