Gradski Info

INFO GRAD KIKINDA, 10. jun

Danas je nedelja, 10. jun

U Kikindi za današnji dan nema najavljenih isključenja. struja, voda i gas se redovno isporučuju.

Kompanija FCC Kikinda:

Kompanija FCC Kikinda u želji da izađe u susret potrebama svojih klijenata produžila je radno vreme  blagajni u Kikindi,  radno vreme, radnim danima je od 7 do 19 časova, a subotom od 7 do 15 časova.

Više informacija možete dobiti besplatnim pozivom na broj 0800/111-666.

Gradska uprava:

Glasanje za odabir projekta za koji će biti utrošena finansijska sredstva koja je grad dobio posle sumiranja rezultata nakon završetka nagradne igre „Uzmi račun i pobedi 2018“  trajaće do 15. juna. Sugrađani mogu da glasaju u zgradi Gradske uprave, ubacivanjem anketnog listića u kutiju, na zvaničnoj internet prezentaciji grada Kikinde kao i Fejsbuk stranici grada.

Sekretarijat za inspekcijske poslove

Sekretarijat za inspekcijske poslove obaveštava stanovnike seoskih mesnih zajednica da će Gradska uprava u narednom periodu preduzeti pojačane aktivnosti u cilju uvođenje reda odlaganja otpada na smetlište kao i radove na čišćenju, održavanju, nivelaciji, sanaciji, rekultivaciji i revitalizaciji prostora divljih deponija i smetlišta.

Sakupljanje tetrapak ambalaže:

Kompanija FCC doo Kikinda poziva sve sugrađane da individualno  vrše prikupljanje upotrebljene tetrapak ambalaže, kao što je do sada bio slučaj sa PET ambalažom i ostalim sekundarnim sirovinama. Prikupljene količine mogu da se predaju uz dobijanje adekvatne novčane nadoknade.

Baletska škola:

Baletska škola u Novom Sadu, izdvojeno odeljenje u kikindi upisuje decu u prvi razred osnovne baletske škole. Prijave su svakog radnog dana od 18,30 do 20 časova u prostorijama Kulturnog centra Kikinda, Sale broj 5 i 7. Ostale informacije na 061/281-41-41

SC “ Jezero“

Sezona na otvorenim bazenima Sportskog centra „Jezero“ u Kikindi i Banatskom Velikom selu počela je juče 9. juna. Danas je ulaz za sve posetioce besplatan.  Kartica za pedeset ulazaka košta 4.500 dinara, i može se platiti na šest mesečnih rata, dok za dvadeset pet ulazaka staje 3.000 dinara. Cena pojedinačne karte za odrasle je 200 dinara, deca od 5 do 15 godina plaćaju 150, dok deca do 5 godina imaju besplatan ulazak. Kartu ne plaćaju ni deca sa posebnim potrebama, koja moraju uvek biti u pratnji neke odrasle osobe.

Mis Kikinde:

Izbor za najlepšu devojku u našem gradu biće održan u utorak, 26. juna u restoranu ,,Rajska oaza“. Program počinje u 19 časova, a cena ulaznice je 150 dinara.

Vreme:

Prema prognozi, očekuje se  promenljivo oblačno i malo svežije vreme, povremeno s kišom, pljuskovima, grmljavinom, a postoje i uslovi za razvoj lokalnih grmljavinskih nepogoda sa gradom i olujnim vetrom.

Bioprognoza:

Nepovolјna biometeorološka situacija može prouzrokovati pojačane tegobe kod svih grupa hronično obolelih, pa im se preporučuje pridržavanje saveta lekara. Kod meteoropata su mogući problemi sa snom, glavobolјa i promenlјivo raspoloženje. Oprez svim učesnicima u saobraćaju.

Pratite nas FB
error: Content is protected !!