Gradski Info

INFO GRAD KIKINDA, 1. septembar

Danas je subota, 1. septembar

 

Hitna služba:

Urgentne ekipe za hitnu medicinsku pomoć Kikinda u toku jučerašnjeg dana intervenisale su 32 puta, 15 intervencija je bilo na poziv pacijenata, dok je u ambulanti obavljeno 17 pregleda.

Porođajno odeljenje:

Na Porođajnom odeljenju kikindske bolnice juče su rođena dva dečaka.

JP „Kikinda“:

Zbog radova na rekonstrukciji vodovodne mreže sutra, 2. septembra bez vode će ostati stanari u Kumanovskoj ulici, od Žarka Zrenjanina do Đure Daničića  u vremenskom periodu od 7 do 17 časova.

Kikindsko leto:

U okviru manifestacije „Kikindsko leto“ večeras će  u dvorištu Narodnog muzeja sa početkom u 19 sati, Udruženje penzionera „Sunčana jesen“ održati koncert pod nazivom „Leto u srcu“.

Sport:

Danas se igraju utakmice 3. kola „Vojvođanske lige – istok“. FK „Kikinda 1909“ biće domaćin ekipi „Krajne“ iz Krajišnika, „Sloboda“ iz Novih Kozraca dočekuje „Jedinstvo“ iz Novog Bečeja, „Kozara“ iz Banatskog Velikog Sela putuje u Perlez, a ekipa „Žaka“ igraće na domaćem terenu protiv „Proletera“ iz Banatskog Karlovca. Sve utakmice počinju u 16:30 časova.

Dečje pozorište Lane:

Prva predstava koja će u septembru – Mesecu aplauza biti izvedena na sceni Dečjeg pozorišta „Lane“ biće Crvenkapa u  nedelju, 2. septembra sa početkom u 19 sati. Pre početka predstave sa mališanima će se družiti mađioničar Bane i klovn Caca Faca iz ekipe Animatori „Čarobni tim“.

Kurs nemačkog jezika:

Centar za stručno usavršavanje Kikinda u saradnji sa Gete Institutom iz Beograda i ove godine organizuje kurs nemačkog jezika koji će početi početkom septembra. Prijavljivanje traje do ponedeljka, 3. septembra, a sve informacije o kursu možete dobiti ako pozovete 404 830.

Kursna lista:

Dinar će u ponedeljak, 3. septembra, ojačati prema evru za 0,1 odsto i zvanični srednji kurs iznosiće 118,1567 dinara za evro, objavila je Narodna banka Srbije.

Vreme:

Danas u Kikindi sunčano i toplo. Maksimalna temperatura 33 stepena.

Pratite nas FB
error: Content is protected !!