Gradski Info

INFO GRAD KIKINDA 13. februar

Danas je 13. februar

Danas je Svetski dan radija.

Hitna služba: Urgentne ekipe za hitnu medicinsku pomoć Kikinda u protekla 24 sata intervenisale su 42 puta, od čega je 28 intervencija bilo na poziv pacijenata, dok je u ambulanti obavljeno 14 pregleda.

Porođajno odeljenje : Kako saznajemo iz kikindskog porodilišta u protekla 24 sata rođena je jedna devojčica.

Apoteke: Dežurna apoteka „Cvejić“ na adresi Braće Tatića GA 4, dežura dvadeset četiri sata dnevno, sedam dana u nedelji.

Policijska uprava Kikinda: Na teritoriji Severobanatskog okruga u protekla 24 sata zabeležene su dve saobraćajne nezgode (Ada i Kanjiža). U navedenim nezgodama dva lica zadobila su teške telesne povrede.

Promocija vojnih škola biće održana u Kikindi danas, 13. februara u sali Narodnog pozorišta. Na predstavljanju vojnih škola učestvovaće profesori i učenici Vojne gimnazije, i profesori i kadeti Vojne akademije. Početak je zakazan za 11 sati, ulaz je slobodan.

Kursna lista: Dinar je danas jači u odnosu na evro za 0,1 odsto i zvanični srednji kurs iznosi 118,43 dinara za jedan evro, objavila je Narodna banka Srbije.

Kultura: Danas, 13. februara u Narodnom pozorištu biće odigrana predstava „Generalna proba samoubistva“. Početak 20 sati.

Vreme: U Kikindi  danas oblačno i hladno uz slab sneg. Maksimalna dnevna temperata do 3 stepena.