INFO GRAD KIKINDA, 5. jun

Danas je utorak, 5. jun

Svetski dan zaštite životne sredine je dan koji se obeležava u celom svetu svakog 5. juna kroz razne aktivnosti i kampanje, sa ciljem da se skrene pažnja javnosti na brojne ekološke probleme i potrebu očuvanja životne sredine.

Hitna služba:

Urgentne ekipe za hitnu medicinsku pomoć Kikinda u toku jučerašnjeg dana intervenisale su 38 puta, od čega je 25 intervencija bila na poziv pacijenata, dok je u ambulanti obavljeno 13 pregleda.

Crveni krst Kikinda:

Crveni krst Kikinda i Zavod za transfuziju krvi Novi Sad organizuju sutra, 5. juna, u periodu između 9 i 12 časova, akciju dobrovoljnog davanja krvi. Zbog povećanih potreba, pozivaju se dobrovoljni davaoci O negativne i A pozitivne krvne grupe da doniraju krv.

Policijska uprava Kikinda:

Juče na teritoriji Severobanatskog okruga registrovana je jedna saobraćajna nezgoda u Novom Kneževcu.

U ovoj nezgodi pričinjena je materijalna šteta.

Matičarska sluižba:

Prema podacima Matičarske službe u Kikindi su 1. i 2. juna sklopljena četiri braka.

Gradonačelnik Kikinde gospodin Pavle Markov danas je ispratio penzionere na besplatan izlet u Banji Junaković, koju je organizovao Grad Kikinda.

Kompanija FCC Kikinda:

Kompanija FCC Kikinda u želji da izađe u susret potrebama svojih klijenata produžila je radno vreme  blagajni u Kikindi.

Od ponedeljka 4. juna, primenjivaće se novo radno vreme, radnim danima od 7 do 19 časova, a subotom od 7 do 15 časova.

Više informacija možete dobiti besplatnim pozivom na broj 0800/111-666.

Gradska uprava:

Glasanje za odabir projekta za koji će biti utrošena finansijska sredstva koja je grad dobio posle sumiranja rezultata nakon završetka nagradne igre „Uzmi račun i pobedi 2018“ počinje danas, 1. juna, a trajaće do 15. juna. Sugrađani će moći da glasaju u zgradi Gradske uprave, ubacivanjem anketnog listića u kutiju, na zvaničnoj internet prezentaciji grada Kikinde kao i Fejsbuk stranici grada.

SC “ Jezero“

Sportski centar “ Jezero“ otvara vrata letnjih bazena 9. juna.

Mis Kikinde:

Izbor za najlepšu devojku u našem gradu biće održan u utorak, 26. juna u restoranu ,,Rajska oaza“. Program počinje u 19 časova, a cena ulaznice je 150 dinara.

Vreme:

Danas temperatura iznad proseka za ovo doba godine, poslepodne moguga kiša.

Bioprognoza:

Usled očekivane biometeorološke situacije oprez se i dalјe savetuje astmatičarima i srčanim bolesnicima. Pad radne sposobnosti, poremećaj sna i glavobolјa su moguće meteoropatske reakcije. Preporučuje se odevanje u skladu sa termičkim uslovima, kao i primena adekvatnih mera zaštite od UV zračenja.Neophodna je pojačana pažnja svim učesnicima u saobraćaju.

error: Content is protected !!