Berza Poslova

Zoppas Industries traži radnike

Kompanija Zoppas Industries zapošljava radnike na sledećim radnim mestima:

Mehaničar

Opis radnog mesta: vrši popravke i zamenu neispravnih delova na instalacijama u fabrici, vrši promene i upravlja opremom, zadužen za sva tekuća održavanja u fabrici, poznaje hidraulike i pneumatike. 

Uslovi: IV stepen stručne spreme mašinske ili elektro struke, poznavanje rada na računaru (Office paket), iskustvo u održavnju od najmanje godinu dana i poznavanje engleskog jezika. 

Kompanija Zoppas nudi sigurnu zaradu i mogućnost napredovanja, profesionalnog razvoja i usavršavanja. Radnu biografiju možete poslati na mejl: maja.pantelic@zoppas.com  ili predati lično u kompaniji, na adresi Zrenjaninski put broj 6. Sve informacije možete dobiti na broj telefona: 064/64 39 533. 

Referent za finansijsko-računovodstvene poslove

Odgovornosti i zaduženja: zavodi dokumentaciju u skladu sa internim procedurama, vrši kontrolu ispravnosti svih ulaznih i izlaznih računovodstvenih dokumenata, odgovoran za poslove kancelarijskog i arhivskog poslovanja, vrši proveru generalnih podataka komitenata, vodi evidenciju osnovnih sredstava, obračun amortizacije, priprema popis osnovnih sredstava i usklađivanje stvarnog stanja sa knjigovodstvenim, knjiženje ličnih i ostalih primanja zaposlenih i ostalih lica, knjiženje vanbilasnoj evidenciji, priprema dokumentacije za uvoz i izvoz. 

Uslovi: više ili visoko obrazovanje ekonomske struke, najmanje godinu dana na sličnim ili istim poslovima, dobro poznavanje engleskog jezika i rada na računaru. 

Radnu biografiju možete poslati na mejl: biljana.karanovic@zoppas.com Sve informacije možete dobiti na broj telefona: 064/64 39 533. 

 

Pratite nas FB